„Konečně rozvedená,“ oznámila v úterý večer na svém facebooku šťastně blondýna známá tím, že se s ničím moc nepáře. Ostatně manžela Michala, zkrachovalého podnikatele, už zvládla mnohokrát zesměšnit a pourážet a obvinit ho i z domácího násilí. 

ŠTIKA jel a pojede svůj nesolidní život dál,“ vyjádřila se na sociální síti Štiková na adresu čerstvého exmanžela s tím, že soud probíhal bez jeho účasti. „Nepřišel k soudu a právník jeho také ne. Asi mu nezaplatil,“ dodala jízlivě na facebooku, kde jí její příznivci okamžitě začali gratulovat.

Teď se tak Monice zřejmě pořádně ulevilo, že je opět single. Vždyť první zvěsti o manželské krizi manželů Štikových a rodičů Ornelly Koktové (26) a Charlotte Štikové (22) se objevily už v roce 2014. Posléze to bylo jako na houpačce - jednou byla dvojice spatřena v objetí, další týden už o návratu k sobě nechtěl ani jeden z nich nic slyšet a na toho druhého jen házeli špínu. 

Po rozpadu manželství si už ostatně oba stihli najít nové a mladší partnery, Michal se před časem chlubil krásnou zdravotní sestřičkou Bárou, s níž se dokonce měli pokoušet o miminko. Moniku pro změnu v posteli hřeje hokejista Petr Binias (22), kvůli němuž se přestěhovala do Německa. Nedávno se navíc také nechala slyšet, že by s ním ráda měla dítě! Tomu je nyní zase o krok blíž, pokud jsou její slova o oficiálním konci manželství se Štikou pravdivá. 

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
47 fotografií