Manželka zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty Ornella překvapila fanoušky na sociálních sítích slušivým novým sestřihem, módním mikádem, a vyzvala je, aby se jí zeptali na cokoli. A ti se také ptali – otázky se nejčastěji točily kolem vztahů v její rodině po odvysílání reality show Štiky a o tom, jak je to vlastně mezi ní a její matkou Monikou (46), se kterou byla prakticky v každém dílu tohoto seriálu na kordy. Tehdy padala hodně ostrá slova, občas to vypadalo málem i na rvačku, a nezdá se, že by se situace nějak zklidnila…

Podle Ornelly vztah s matkou vygradoval právě během natáčení. „Už je to skoro rok, co jsme se viděly a co jsme spolu mluvily. Žít ve světě klidu, kde nejsou hádky na denním pořádku, mi vyhovuje, mně i celé naší rodině,“ prohlásila bývalá modelka a maminka malého Quentina (5).

Na sociálních sítích ji má Ornella dokonce zablokovanou, a proto se nijak nevyjádřila ani k tomu, co říká na matčina mladého přítele, hokejistu nevýznamné německé ligy Petra Biniase (22). Ani Monika ostatně neprojevuje zájem o své jediné vnouče, které za pár dní oslaví šesté narozeniny.

„Co se týče Štik, mámy a všeho, tak já se od toho chci strašně moc oprostit. Proto už vlastně nechodím ani na veřejné akce, protože na sobě chci pracovat, sama něco vybudovat,“ říká na instagramu sympatická Ornella, která se nyní realizuje jako módní kritička a bloggerka. Ani o Štikách, ani o mámě už nechce (ideálně nikdy) mluvit – a představa, že by jejich rodinná reality show měla pokračování, jí přijde úplně nesmyslná.

„Štiky 2 nebudou, protože bychom se tam asi povraždili, kdybychom tam byli v plné sestavě,“ dodala Orny se smíchem. Vzápětí ale dodala, že třeba se svým otcem, podnikatelem Michalem (48), si často a ráda telefonuje.

VIDEO: Štiky shodily šupiny! Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly v rouše Evině!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
46 fotografií