Vyjádřila se například ke vztahu, jaký panuje mezi ní a matkou Monikou Štikovou – je totiž na bodu mrazu. Nehezká Instastories, která o ní takzvaná „mamma Štiková“ během předchozího dne psala na sociální sítě (obvinila svého kdysi nejoblíbenějšího potomka ze lhaní, podrazů a dluhů), prý neviděla. „Všude si mě blokla,“ vysvětlila Charlotte.

„A ani mě to nezajímá. Zase to bude jen něco zlýho,“ odhadla poměrně přesně. Monika totiž neustále opakovala, že se s dcerami nevídá a ani vídat nechce. „Za lásku a péči jsem dostala nenávist a neúctu,“ zdůrazňovala neustále na svém instagramu.

Na přetřes se tentokrát dostalo i aktuální téma několika posledních dní, a to Moničino možné těhotenství. Stárnoucí dáma totiž po boku o čtyřiadvacet let mladšího přítele Petra Biniase (22) chytla druhý dech a neostýchá se na veřejnosti mluvit o tom, že by si s ním ráda pořídila ještě jednoho potomka. Dokonce už i ví, kdy chce přijít do jiného stavu - příští rok, jenom tři roky před padesátkou. Charly tomuto matčinu exhibicionismu nerozumí. „Plánovat může, ale sama dobře ví, že už to nejde. Takže nechápu, že tohle vypouští ven,“ vrtí hlavou.

Stejně jako její „profláknutější“ matka se starší sestrou, také plavovlasá Charlotte se účastnila natáčení kontroverzní reality show Štiky společně se svým partnerem „Ifkem". V seriálu ale byla spíš za doplněk, který zaujal maximálně tak svým silně nalíčeným obličejem a hlubokým dekoltem, kdežto hlavní „role“ si pro sebe urvaly Monika s Ornellou. V prakticky v každém díle si vjely ostře do vlasů, někdy téměř doslova. A Charlotte po celou dobu seděla v pozadí a něco jedla.

Jako jediná z tohoto bizarního trojlístku se proto nebrání představě, že by ve Štikách pokračovala. Když vyzvala své příznivce, aby se jí zeptali na cokoliv, jeden právě nadhodil, co by na takové pokračování – samozřejmě bez Moniky, která se odstěhovala do Německa se svým mladičkým milencem – říkala.

„Já bych do toho šla,“ byla blondýnka s obrovským přírodním poprsím pro. Jak dodala v jiném příspěvku, díky Štikám získala „nezapomenutelnou zkušenost a plno skvělých vzpomínek“. Všechno zlé jako by bylo zapomenuto. „Ale tak uvidíme. Možná bude něco jiného,“ dodala Charlotte tajnosnubně.

VIDEO: Charlotte v reality show Štiky zkoušela hudební kariéru, chtěla zpívat v muzikálu Vlasy...

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá! FTV Prima

Fotogalerie
33 fotografií