V tomhle aby se čert vyznal. Nejdřív o blyštivém šperku na levém prsteníčku Lucie Bílá tvrdila, že nejde o zásnubní prstýnek a nosí ho jen, aby bylo jasné, že je zadaná. Teď se jím pochlubila znovu se sáhodlouhým popisem, jak ji potetovaný road manažer Radek Filipi dělá šťastnou.

„Dnes jsou to dva roky, co mi ten můj vysněný navlékl na prst zásnubní prsten a bez papírování a svatebních zvonů se stal mým vyvoleným,“ překvapila na sociální síti Lucka. „Kamarádky moje, nevzdávejte to… Pošlete všechny nevhodné muže k šípku a nechte se objevit tím, kterého jste si vysnily. Opravdu to funguje,“ připsala zamilovaně.

K oltáři se nechala odvést už dvakrát. V roce 2002 řekla »ano« pozounistovi Stanislavu Penkovi, ale po roce jim manželství krachlo. Rychlý konec vzal i druhý svazek s Vaškem Noidem Bártou (38), který vydržel jen dva roky. Prstýnku se nedočkala ale od otce svého syna Filipa (23) Petra Kratochvíla (67).

„Je to snad 100 let, co jsem zpívala láska je láska a myslela si, že o ní vím všechno. Poznala jsem ji v mnoha barvách a skloňovala ve všech pádech, ale přišla až v té chvíli, kdy jsem přestala se o ni snažit, pochopit ji a hledat, a je nádherná a za odměnu,“ uzavřela potutelně.

VIDEO: Lucie Bílá: Dělat radost příteli je hezké, on mi ji dělá pořád.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Dělat radost příteli je hezké, on mi ji dělá pořád. Adam Balažovič

Fotogalerie
34 fotografií