Zpěvačka zavítala na skok do Bratislavy, kde odpovídala slovenským čtenářům webu cas.sk na jejich otázky. Většinu jejích fanoušků nejvíc zajímalo, proč už není v porotě ČSMT, kde ji nahradila zpěvačka Marta Jandová.

Kdybyste viděl můj diář, doporučil byste mi odchod už dávno. Moc ČSMT fandím, pracují na něm skvělí lidé a já se s mnohými stále vídám, ale už na svých projektech. Zažít tuto krásnou práci bych přála každému, ale já tak ráda objevuji nové věci. Je třeba jít dál. A to krásné, co jste si zkusili, přenechat jiným,“ svěřila se Bílá s tím, že její náhradnice Marta Jandová je skvělá porotkyně.

Nyní pracuje na novém albu a také koncertuje. Ale jak sama říká, dělá to proto, aby rozdávala radost a i proto nemohla vystoupit na Žofíně, když v sále zahlédla Andree Babiše. „Nemůžu zpívat pro někoho, kdo lidi rozděluje. Já je chci spojovat,“ řekla Bílá rázně.

Mezi lidmi padla i otázka, že zpěvačka jejího rázu musí být pořádně „za vodou" a nemusí nic řešit. Jenže Lucie dotazovaného vyvedla z omylu. „Kdepak za vodou. Víte, co si myslím? Že my si v našich dvou maličkých zemích, si můžeme na hvězdy akorát tak hrát. Jsem úplně normální žena, která by se roztrhala pro své dítě a která jako každá chodí do obchodu pro chleba, jen s tím rozdílem, že si kromě pár korun bere s sebou i podpiskarty a fix,“ vysvětlila zpěvačka svůj pohled na vlastní slávu.

VIDEO: Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií