Nedávno Slavice na sociálních sítích zveřejnila snímek, na němž sedí uprostřed svého obývacího pokoje obklopená obsahem svého šatníku. Měla dobrý úmysl, protože nabízela oblečení, o které už nestojí. Jenže lidem neunikl jeden detail z fotky – v pozadí je totiž vidět malá klec.

„Na co je tam ta klec? Snad ne na pejska???“ podivovali se někteří fanoušci šokovaně a hned mysleli na týrání zvířat. „Bože! Co ta klec? To je na toho pejska, co máte? Doufám, že ne, jinak je to chudák,“ vytýkal Bílé kdosi v komentářích. „Pes je většinou u inteligentních lidí člen rodiny. No a členové rodiny se přece do klece nezavírají,“ přisadila si jedna dáma.

Našli se i tací, kdo Lucii obhajovali. Zřejmě také pejskaři, kteří mají se zvířátky víc zkušeností. „Je to klec do auta pro jeho bezpečí,“ vysvětloval jeden z nich. Sama zpěvačka nechala všechny dohady bez komentáře.

Její rozhodnutí mít na roztomilého bulteriéra Kvida klec, nyní ale schválil i odborník. „Pes občasným pobytem v kleci nikterak netrpí. Je to stejné, jako když je pes venku v kotci na zahradě,“ uvedl pro web Extra.cz veterinář Pavel Rolinský s tím, že se jedná o běžnou praxi. „Lidé mají doma klec na psa poměrně často, když ten pes neakceptuje být sám. To je ten nejčastější důvod.“

„Majitelé psů prostě nechtějí mít zdevastovaný byt kvůli tomu, že jejich psi trpí separační úzkostí,“ dodal. Ostatně ani Bílá určitě nestojí o to, aby jí čtyřnohý mazlíček okusoval nábytek. Na chlupáče, který se narodil letos v dubnu, ale jinak nedá dopustit. Vždyť jí také údajně pomohl dát se zpátky dohromady s její láskou, bývalým fitness trenérem Radkem Filipim (35).

VIDEO: Lucie Bílá o svatbě s Filipim: Nechci náš vztah komplikovat papírem

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem David Turek

 

Fotogalerie
64 fotografií