Slavice na svém Instagramu po delší době opět zveřejnila snímek, na kterém je zachycena spolu se svou staronovou láskou. Zatímco ona je na fotce zády ke zdi, Filipi je přímo proti ní a opírá se o stěnu jen jednou rukou. Zamilovaná dvojice má hlavy blízko u sebe.

Romantickou chvilku ale přerušil Luciin smích. Těžko říct, co jí asi bývalý fitness trenér během focení pošeptal do ouška. Každopádně jí to vykouzlilo na tváři zářivý úsměv. „Děkuji, že mě umíš rozesmát," vzkázala svému příteli u fotky.

Očividně tak nelituje, že mu před nedávnem dala druhou šanci a vrátila se k němu poté, co se loni v listopadu na čas rozešli. Naopak ji »testosteronový anděl» zřejmě nabíjí energií a pomáhá jí zapomínat na starosti.  

Bílou už tak nemusí trápit například to, že ji v porotě soutěže Česko Slovensko má talent nahradila Marta Jandová (44). Filipi jistě dokáže rozehnat i její vzpomínky na nedávný nepříjemný zážitek na koncertě '68, kdy ji diváci vypískali. Zřejmě proto, že vystupovala i s ruským, původně sovětským armádním sborem Alexandrovci.

VIDEO: Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií