Chce stvrdit vztah se svým ochráncem, se kterým se loni rozešla, i před oltářem? „Jsem pro manželství a Radek není jen kamarád či partner. Je to můj muž. Já jsem jeho žena. Žijeme v jedné domácnosti a on se o mě stará. To dělá pravý mužský,“ svěřila se Blesku zpěvačka, která byla vdaná už dvakrát. A netvrdí, že by neřekla „ano“ i potřetí.

„Svatbu neřeším, je nám hezky a je pravda, že nás spolu lidi rádi vidí. Jsem ale ve fázi, že bych to nechtěla ničím komplikovat. Třeba nějakým papírem. To, že se mé rozhodnutí nikdy nezmění, tvrdit nebudu. Změna názoru přece patří k životu. Teď je to mezi námi moc hezké a byla bych ráda, kdyby to tak nějaký čas zůstalo,“ vysvětlila Bílá, která podle vlastních slov prožívá jedno z nejkrásnějších období života.

Ne vždy tomu tak ale bylo. „Nemám život jedné zpěvačky, ale spíš životy celého sboru. Nejsem hvězda, které by se vyhýbaly životní karamboly nebo kotrmelce. Ani mně se nevyhnuly rozvody či rozchody, ale právě díky nim jsem, kdo jsem. Jsem za ně ráda a neměnila bych nic,“ dodala Lucie. Ta má za sebou nevydařené vztahy s producentem Petrem Kratochvílem (67), pozounistou Stanislavem Penkem (43) nebo zpěvákem Václavem Noidem Bártou (37).

Fotogalerie
50 fotografií