Slavnostní premiéru třetího dílu populární animované série Jak vycvičit draka si nenechala ujít půvabná plavovláska Sandra Parmová, která se v létě 2017 stala maminkou malé Emily.  Vyrazila na ni jak s dcerkou, tak i se svým pohledným přítelem Pavlem Pospíšilem. Oblíbená primácká moderátorka se trochu obávala, co její rozkošné dítko bude v tak nízkém věku na promítání provádět – a bohužel se ukázalo, že obavy byly na místě.

„Jak dlouho vydrží malé dítě v kině? No docela mě to zajímalo, a tak jsme to vyrazili na pohádku Jak vycvičit draka 3 zjistit. Emi sledování pohádek baví a v kině jsme dali krásných 40 minut,“ povzdechla si pak Parmová na sociální síti.

Za mě teda víc, než jsem čekala. A pak nám došly dětské tyčinky,“ vysvětlila, co bylo hlavním důvodem, proč dítě ztratilo o promítání zájem a začalo být neposedné. Aby Parmová s ani ne dvouletou Emily nerušily své okolí, raději ze sálu odešly.

„Navíc je to ve 3D, tak ať vás to nepřekvapí, jako nás. Emi koukala spíše bez brýlí, protože si s nimi hrála,“ dodala krásná blondýnka, která si po porodu a poté, co přestala kojit, dopřála nová, větší prsa.

Není ale moc ku podivu, že její malá holčička se filmem příliš nebavila, tím spíše, když se na něj ani moc nedívala. Přece jen bez 3D brýlí z něj musela vidět spíše jen rozmazaný flek. Na Sandřině profilu se tak záhy objevily názory, že není nejlepší nápad brát malého prcka na film, který má přes sto minut a je navíc ve formátu, který dětskému oku nijak zvlášť nelahodí...

VIDEO: Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií