V pražském kině Světozor proběhla tisková konference a novinářská projekce nového komediálního seriálu z dílny České televize Zkáza Dejvického divadla. Herečky Babčáková a Krobotová pobavily přítomné novináře, když se na akci objevily ve stejných modrých košilových šatech. Přitom se obvykle dámy snaží ze všech sil vyhnout tomu, aby vynesly stejný model, natož na stejnou událost.

Lence Krobotové šaty slušely a aby jim přidala trošku tvaru, doplnila outfit páskem. Zato Simona Babčáková v nich spíše vypadala jako sestřička, co si právě odskočila z ordinace. I tak ale obě herečky hýřily dobrou náladou a rozdávaly úsměvy na všechny strany.

Babčáková navíc předvedla svůj rozzářený, nově opravený úsměv. Ještě nedávno totiž chodila do společnosti s nepěknou dírou po rozpadlém zubu. Teď je sice celá oplombovaná, ale rozhodně je výsledek mnohem lepší.

Na tiskové konferenci se pak představili i jejich kolegové Ivan Trojan (54), Václav Neužil (39) nebo třeba Martha Issová (37). Ti všichni se objeví v seriálu Zkáza Dejvického divadla, který vypráví o tom, jak je vedení divadla vystaveno nečekané zkoušce.

Divadlo nezíská grant na svou činnost a je postaveno do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat samo o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Existence scény neodvratně míří ke zkáze. Zajímavostí je, že herci v něm budou hrát sami sebe.

VIDEO: Krobotovou štve příjmení po slavném otci: Je to těžký, každý mě srovnává!

Video
Video se připravuje ...

Krobotovou štve příjmení po slavném otci: Je to těžký, každý mě srovnává! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
52 fotografií