„Ségra, švagr, bratranec, malí synovci, moji kluci... Okolo deseti lidí. Přesně nevím,“ vypočítává se svým typickým smíchem představitel romského popeláře Franty.

V posledním v pondělí odvysílaném díle sehráli úlohu dvou malých darebáků z mosteckého obchodního centra právě dva synovci Zdeňka Godly. Šlo o chlapce, kteří nejdřív ukradli drobáky z dětských atrakcí a pak v úborech skautů měnili za mince vozíky opatřené jen plastovými žetony.

„Jeden je syn švagrové a druhý bratránka. Vůbec neměli trému. Dali to na první dobrou,“ pyšní se po odvysílání jejich strýc Zdeněk, který začíná být po šesti odvysílaných dílech známější než »Luďan« Martin Hofmann (40) se »ségrou Dášou« Erikou Stárkovou (34) dohromady.

„Ségra a švagr byli vidět zase v minulém díle na mejdanu u Luďka...“ prozradil Godla. Jeho vlastní synové Daniel (18) se Zdeňkem (17) zase hrají zloděje kol.

Do rodiny svým způsobem patří i Julius Oračko, který v seriálu Most! hraje chanovského dealera drog a otce malých zlodějíčků/skautů z obchodního centra. Oračko je navíc strýc dívky (17), s níž nejstarší Godlův syn Daniel (18) čekal dvojčata, o něž ale v pátém měsíci těhotenství nešťastně přišli...

Záhada Dášiných nohou

Ve vůbec prvním rozhovoru pro Blesk po spouštění seriálu Most! Zdeněk Godla prozradil, že se nejvíce bojí, až se bude vysílat šestý díl se scénou, kde má mít sex s transsexuálkou Dášou neboli Luďanovým bratrem Pavlem. To proběhlo právě v pondělí. „Jsem rád, že už je to za mnou a nějak jsem to zvládl,“ řekl v úterý Blesku.

V hlase bylo cítit, že se i dál stydí. Čí byly rudě nalakované, velké prsty na nohou, které ho těsně před sexem s Dášou připravily o erekci, ale neprozradil. Drží basu s tvůrci seriálu, kteří také mlčí.

VIDEO: Ukázka ze seriálu Most!

Video
Video se připravuje ...

Ukázka ze seriálu Most! Česká televize

 

Fotogalerie
73 fotografií

 

 

 

Rodina Zdeňka Godly nemá jen herecké ale i fotbalové nadání