Románek s hotelovou recepční se Oldřichu Navrátilovi vymstil, narodil se z něj nemanželský syn Milan, ale herec se k němu nikdy neměl. „Považuji to za podraz. Nepatří do mojí rodiny. Ale alimenty jsem samozřejmě poctivě platil. Tím to ovšem pro mne skončilo,“ prozradil oblíbený herec týdeníku Aha! pro ženy s tím, že pak vše předal právníkovi a tím to pro něj haslo. „Má rodina je má žena, dcera, syn, dvě vnučky od vyženěného syna a vnuk od dcery,“ dodal Navrátil odmítavě.

Je pochopitelné, že s takovým jednáním nebyl nemanželský Milan spokojen, svého otce chtěl poznat osobně. „Asi před čtrnácti lety měl Oldřich Navrátil představení v Uherském Hradišti. Šel jsem za ním a řekl mu, kdo jsem. Úplně zkoprněl a už se dál se mnou nebavil,“ popsal jediné neveselé setkání s tátou.

„Mrzí mě, že se ke mně Oldřich Navrátil nikdy nehlásil. Prodělal jsem závažné onemocnění, potřeboval jsem oporu,“ přiznal Milan, který vyrůstal jen s matkou, která se nikdy neprovdala.

Zato Navrátil se ženil hned dvakrát. První manželství s Dagmar mu totiž zkrachovalo po 22 letech společného života. Manželé se nejen odcizili, ale jeho tehdejší žena si dokonce našla i někoho jiného. Podruhé se herec ženil 11. 11. 2011, kdy pojal za manželku o deset let mladší Moniku, se kterou je šťastný dodnes.

VŠECHNA TAJEMSTVÍ OLDŘICHA NAVRÁTILA NAJDETE V NOVÉM AHA! PRO ŽENY, KTERÉ NAJDETE OD ÚTERÝ NA STÁNCÍCH

5473874:full:true:true

 

 

Fotogalerie
21 fotografií