Jako dvojnásobná maminka toho má teď zpěvačka Monika Absolonová na talíři hodně. Pečuje o své dvě malé děti a stará se o domácnost, ale nezapomíná při tom na své fanoušky. Pravidelně je zásobuje novými fotografiemi ze svého soukromí a občas se připomene nějakým tím videem. A právě ta jsou skutečně zábavná, protože se nebojí mluvit na rovinu a ukazuje v nich, že je prostě jenom člověk. 

„Já se tady jdu ještě podívat, co tady mají. Nejradši bych si odvezla půlku těch věcí domů. Akorát Matouš, kterému jsou dva měsíce, všechno po Tádovi dědí, takže mu tady dneska prostě něco vyberu. Nejenom lžičky, ale ještě takový ty měkký, takový ty měkký… eh...,“ zasekla se zpěvačka a nemohla si vzpomenout na další slova.

„Já jsem úplně debilní, já už mam opravdu to mléko na mozku... Pleny, pleny,“ vyhrkla po chvíli a rozesmála se. Podobné výpadky zná asi každá novopečená maminka.

Stejně jako to, že péče o vlastní vzhled jde v mateřství více či méně stranou. Zpěvačka nedokáže pochopit takové ty »Insta maminky«, které jsou i v mateřství na sociálních sítích dokonalé. „Je super, že na Instagramu jsou takové ty vystajlované maminky s make-upem. Já mám náhodou namalované řasy a umytou hlavu," popsala ironicky Absolonová s tím, že se aspoň trošku snažila.

Nechtěla si totiž opět vyslechnout kritiku od svého dvorního stylisty Filipa Vaňka, že by měla vypadat při natáčení dobře. „Filipe, ty nevíš, jak vypadám ráno, takže já teď vypadám opravdu hezky," vzkázala mu, načež ji okamžitě podržela celá maminkovská komunita a zahrnula ji pochvalnými vzkazy.

„Vy jste roztomilí, jak mi píšete, že jsem boží. Jestli tohleto je boží, tak polovina stylistů v Česku zemře, omdlí. Doma je strašnej brajgl. Já jsem toho totiž nakoupila víc. To je moje oblíbená činnost, protože se do ničeho teď nevejdu, tak aspoň nakupuju něco pěkného dětem," uzavřela své vysílání zpěvačka.

VIDEO: Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video
Video se připravuje ...

Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií