Kristina Novotná (63) sice chtěla být herečkou, ale nakonec se stala úspěšnou scénografkou. Po mámě teskní dodnes. „Na maminku vzpomínám se slzami v očích, hrozně se mi stýská. Už tu není třicet let, ale chybí mi hodně,“ říká. „Byla tak krásná, až z toho byla nešťastná. Lidé si mysleli, že má kvůli tomu všechno zadarmo, že jí muži leží u nohou... Oni leželi, ale chtěli od ní někoho na efekt, nechtěli ji jako ženskou,“ myslí si Kristina.

Video
Video se připravuje ...

Potomci slavných: Dcera Ireny Kačírkové (†60): Mámina životní láska byl... Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Jejím tatínkem byl scenárista J. A. Novotný (†87). „Můj tatínek byl ženatý sedmkrát,“ krčí se smíchem rameny nad otázkou, proč se rodiče rozvedli. Další partneři Kačírkové prý také byli převážně ze světa filmu a divadla. „Žila třeba s Jiřím Šlitrem, ale jen chvilinku, to jsem byla malinká. Ovšem největší láska mojí maminky byl režisér Ladislav Rychman. S ním byla dlouhá léta a byla s ním šťastná. Úplně zářila, jak byla zamilovaná. Ale on nedokázal tolik milovat jako ona...“ myslí si.

Fotogalerie
4 fotografie