S haitským premiérem se Petra poznala během svých charitativních aktivit. Její nadační fond Happy Hearts Fund na ostrově, který postihlo několik živelných katastrof, postavil sto škol pro děti. Jako každý rok i letos v rámci UniQue Fashion Weeku uspořádala charitativní večeři, kde se draží ceny a jejich výtěžek jde na její nadaci.

Před večeří Petra Blesk.cz poskytla rozhovor, kde mimo jiné přiznala nový vztah! „Ano, jsem už několik měsíců zamilovaná a moc šťastná. Na akci v Los Angeles jsem při tanci poznala muže. Chvíli jsme se poznávali, a teď je to láska. Je to muž, který je velmi vzdělaný, úspěšný a dokáže mě rozesmát. Je to moc fajn, ale jeho jméno na jeho přání neřeknu. Ale ne proto, že je to někdo slavný,“ svěřila se kráska.

A zřejmě to bude velmi vážné, protože není náhoda, že právě v LA poprvé po deseti letech strávila v kuse dva týdny, kdy nepracovala, a navíc se tam teď stěhuje. „Právě se z New Yorku stěhuji do LA, firma měla začít v neděli, ale včera mi volali, že už začnou dnes. Takže v sobotu v šest ráno musím do Švýcarska, kde fotím, a pak hned do New Yorku. Je to šílené, ale co se dá dělat,“ prozradila Blesk.cz Němcová, která v Praze nebyla ani 24 hodin.

Na galavečeři se prodejem různých předmětů (náramek Chopard, lístky na koncert U2 a setkání se členy nebo dva týdny na Haiti s Petrou, kde se slavnostně otevře další škola) vybralo okolo milionu devíti set tisíc korun. Největší zájem byl o britskou kapelu U2, lístky se prodaly za 300 tisíc korun, a zájezd na Haiti vyšel zájemce na 320 tisíc korun.

Fotogalerie
11 fotografií