Jubilejní 20. řada odstartuje v pondělí 10. ledna ve 21:40 na Primě. Zahájí ji návratový díl, ve kterém moderátorka Iva Kubelková navštíví aktéry z minulých sérií. Následovat bude 10 dílů plných proměn, napětí a radosti. „Nová série našeho pořadu Jak se staví sen Extra bude opět plná emocí, a hlavně obrovské radosti, nových začátků a naděje. I v této nelehké době pomáháme díky našim partnerům těm, kteří nás potřebují. Bude to silné, citlivé a velkolepé.“ říká Iva Kubelková.

Fotogalerie
6 fotografií

Chybět nebude 10 designérů, kteří ve dvojících a za pouhých 5 dní předělají bydlení vybraným účastníkům.

Andrea a Marek

Ing. Andrea Hylmarová absolvovala diplomové studium na pražské DesignŠkole. Interiérovému designu se naplno věnuje od roku 2011. Má ráda stylově čisté, lehce noblesní a maximálně funkční interiéry.

Ing. Marek Povolný vystudoval ČVUT, Fakultu stavební, obor pozemní stavby a architektura. Marek je velmi zkušený a uznávaný architekt. Své profesi se věnuje už dvacet let. 

Kamila a František

Ing. arch. Kamila Douděrová je absolventkou Fakulty architektury na pražském ČVUT, zkušenosti získala také během stáže ve Francii na École d´architecture de Nantes. U svých návrhů se snaží spojit funkčnost, nápadité barvy, a hlavně naslouchá požadavkům klientů. Od roku 2010 má vlastní architektonické studio KamiDesign. A je jedinou designérkou, která se objevuje v pořadu nepřetržitě od začátku vysílání.

Ing. František Kobližka absolvoval Vysokou školu pozemního stavitelství a architektury. Marek je velmi zkušený a uznávaný architekt. Své profesi se věnuje už dvacet let. Jeho krédem je spokojenost zákazníka. Posledních několik let se specializuje na interiéry koupelen.

Hana a Jaroslava

Ing. arch. Hana Šmejkalová absolvovala obor architektura a stavitelství na ČVUT v Praze a po zahraniční stáži na TUE v Nizozemsku zakotvila u interiérového designu. Ve svých realizacích klade důraz na to, aby nejen design, ale i funkčnost byly odrazem individuality klienta.

Jaroslava Hájková se interiérovému designu se naplno věnuje posledních pět let. Hlavní rozhodnutí přišlo během studia na pražské Interier design škole Intermezzo. Od roku 2017 má vlastní studio Variété Design.

Martina a Jan

Martina Pištěláková se k interiérům dostala v roce 2011 při budování svého domova. Po vystudování školy IDK, zaměřené na interiéry, se aktivně vrhla do svých prvních projektů. Od roku 2012 má své studio Martina Design. V roce 2018 vytvořila ojedinělý pořad LADÍME BYDLENÍ s Martinou, který můžete sledovat třeba na YouTube.

Ing. arch. Jan Bek vystudoval ČVUT, konkrétně Fakulta stavební, obor architektura. Založil vlastní architektonické studio Bekarch. Ve své tvorbě se Jan snaží dosáhnout funkčnosti, jednoduchosti, ale nikoli monochromatické strohosti.

Renata a Veronika

Renata Papai v roce 2009 absolvovala pražskou DesignŠkolu, aby se této profesi mohla věnovat naplno. Na interiér se dívá jako na celek, kde je perfektně řešená dispozice, a vhodná kombinace materiálů je základem dobrého výsledku.

Ing. arch. Veronika Haroldová vystudovala Fakultu architektury na ČVUT a po praxi v projekčních kancelářích založila v roce 2003 vlastní architektonický ateliér. Vedle své praxe se již téměř dvacet let věnuje psaní článků a je autorkou dvou knih: „Styly interiérů“ a „Sám sobě architektem“. 

Premiérové díly Jak se staví sen Extra můžete sledovat od pondělí 10. ledna ve 21:40 na Primě.