Pokud jste měli pocit, že police jsou už dávno pasé, vyvedeme vás z omylu. Stále jde o jeden z nejžádanějších bytových doplňků. Při nedostatku místa jsou totiž právě různé poličky, policové sestavy, regály a vitríny ideálním pomocníkem. Využít je můžete v podstatě v celém bytě či domě. Hodí se do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, kuchyně, dětského pokoje, ale i do předsíně. Navíc tenhle estetický prvek prostor zútulní, zaplní prázdná místa. Místnost zařízená i tím nejdražším nábytkem totiž s holými stěnami vypadá stroze a nezabydleně.

Při výběru se vždy ale řiďte tím, že provedení a materiál musí odpovídat stávajícímu stylu interiéru. A nezapomeňte také na to, že méně znamená více. Polička přeplněná zaprášenými předměty rozhodně příliš parády nenadělá. Police a vitríny by se v žádném případě neměly stát odkládacím místem nepotřebných předmětů.

A co na poličky dát? Záleží na tom, jakou funkci jim předurčíte. Zda ryze praktickou nebo dekorativní. Na ty jednoduché solitérní můžete umístit třeba suvenýry z dovolené, drobné dárky, které chcete mát stále na očích, fotky nejbližších. Zajímavě tvarované designové kousky, které jsou samy o sobě dekorativním prvkem, využijte spíše jen na designové předměty nebo rozečtenou knihu. Policové stěny a díly zase skvěle poslouží nejen jako odkladový prostor, ale zároveň rozdělí větší místnosti, která však zůstane stále světlá a vzdušná.

 Více na: https://abecedazahrady.dama.cz/clanek/vystavte-si-svoje-poklady-nasli-jsem-ty-nejzajimavejsi-policky-vitriny-i-regalyVe fotogalerii najdete ty nejzajímavější kousky, ze kterých si vybere každý. Který z nich by se domů hodil vám?

Fotogalerie
38 fotografií