Stejně jako například tapeta, i koberec může výrazně změnit vzhled a atmosféru místnosti. A to jak ten, který položíte ode zdi ke zdi, tak i ten kusový. Právě proto byste ale neměli při jeho koupi jednat impulsivně. Dejte si pozor, abyste se neunáhlili a domů si nepřinesli koberec, který se vám sice strašně moc líbí, do interiéru ale vůbec nezapadá. Než se tedy pro nějaký kousek rozhodnete, vezměte vždy v úvahu způsob svého života, i styl, ve kterém máte zařízenou domácnost.

Výhodou kusových koberců je, že pokud se vám okoukají, dají se snadno přesunout nebo vyměnit za jiný. Můžete se tedy i tak trochu nechat unést a pořídit si kobereček v trendy barvách. Pro podzim 2018 jsou to především vínová, tmavě fialová, smaragdově zelená a námořnická modrá. V kurzu jsou ale také zemité barvy, jako je okrová, hořčicová, rezavě oranžová nebo cihlově červená. Ze vzorů jsou in výrazné geometrické prvky, etno, velké květinové vzory a hodně je cítit i přítomnost retra.

Prozkoumali jsme za vás nabídky obchodů a vybrali třiatřicet kusových koberců v modních barvách. Který z nich byste si pořídili?

Fotogalerie
32 fotografií