Sedací souprava je, hned po kuchyňském stolu, nejvyužívanějším kusem nábytku. Čas na ní tráví všichni členové rodiny. Od těch nejmenších až po domácí mazlíčky. A po všech na ní zůstávají nepřehlédnutelné stopy. Ať už v podobě vylitého pití, vykydnutých jogurtů, mastných skvrn od chipsů a dalších pochutin nebo otisků špinavých ručiček a tlapek. Zkrátka sedačka či pohovka dostává ve většině domácností pořádně zabrat. A je to na ní znát. Málokdo si však může dovolit měnit ji každý rok. Naštěstí existuje praktické a levné řešení.

Tím je sedačka se snímatelným potahem, který v případě ušpinění snadno sundáte a hodíte do pračky. Důležité je ale respektovat doporučení výrobce, aby se vám potah nesrazil. Nabídka trhu je poměrně široká, takže je z čeho vybírat. Sehnat se dají celé sedací soupravy, a to i ty rozkládací, ale i jednoduché pohovky. Záleží jen na tom, jak velký byt máte a kolik chcete investovat. Ceny začínají už na pár tisícovkách. Pokud však chcete kvalitnější pevnou látku, budete si muset připlatit.

V galerii najdete pětadvacet modelů, od obyčejných malých pohovek až po velké luxusní sedací soupravy. Podívejte se a inspirujte!

Fotogalerie
24 fotografií