Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Look podle oslavenkyně Vici Kerekes: Trendy i nadčasové kousky, které z malé postavy vytvoří gazelu

28. března 2024 | 06:00

Minulý týden se nesl na vlně premiér, které se dočkal i film Gump – jsme dvojka, jež se uskutečnila v pražském multikině Cinema City ve Slovanském domě. Jednu z rolí zahrála i slovenská herečka maďarské národnosti Vica Kerekes, která přišla ve svěžím jarním looku. Kde pořídíte podobné kousky, které protáhnout siluetu i sebevíc malé postavě? 

Nadčasové i trendy sako v delikátní vanilkové barvě

Půvabná diva, jež slaví 28. března 43. narozeniny, uchvátila svým stylem. Vědomě totiž naložila se svojí malou postavou, kterou opticky protáhla zvoleným svěžím lookem hodným do prvních jarních dní. Outfit byl opřen o smetanové sako ve zkrácené délce z 99% bavlny, které se vyjímalo svým dekorativním kontrastním prošíváním podél výrazných klop či rukávů, ale i nezapracovanými okraji. Cropped střih s výrazným výstřihem do V prokáže službu všem, který chtějí opticky přidat pár centimetrů navíc. Navíc jeho krémový odstín eskalující do delikátní vanilkové barvy je letošní trendy barvou, která bude na jaře i v létě udávat módní směr.

Nákupní tipy: Sako Reserved, 1399 Kč; džíny COS 99 € (2505 Kč); kožené boty Vagabond, 3199 Kč; přírodní lak na nehty, prodává licirna.cz, 450 Kč; náušnice Massimo Dutti, 995 Kč; kabelka ALDO, prodává answear.cz , 1299 Kč

Síla doplňků i barevná souhra

Okázalou podívanou tento barevný tón vytvoří pospolu s bordó i modrými odstíny. Vica správně vybalancovala postavu zvolenými džíny s vysokým pasem a lehkým zvonem, z nichž ladně vykukovaly sandálky na podpatku. Pokud však potřebujete po čas dne pohodlnější obuv, sáhněte po slingback balerínách do ostré špičky z kvalitní kůže, které jsou na módním výsluní.

Více o balerínách se dozvíte v našem článku nebo videu níže:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Metalická záře

Kvitujeme i zvolenou malou kabelku na řetízku v metalické barvě, která letos osvěží veškeré letní a jarní looky. V případě šperků se nebojte stříbrné mísit se zlatými, pakliže si chcete stříbrnou užít na maximum, vhodnou volbou budou pro vás metalické kalhoty v rovném střihu nebo pouzdrová stříbrná sukně.

Inspirující look vytvoříte díky velkému výběru trendy kousků na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Na fotky z premiéry nejen této divy se podívejte do galerie. Kdo na ní ale naopak šlápl vedle? To se dozvíte v našem článku níže:

Autor: Žaneta Podlahová