Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Prémiová péče o oblečení, které máte rádi

28. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

V našem rychlém světě, kde trendy přicházejí a odcházejí, toužíme po nadčasové eleganci a udržitelném životním stylu. Namísto toho, abychom své šatníky plnili neustále se měnícími kousky z nejnovějších kolekcí, si dnes víc ceníme kvalitních materiálů, lokálně vyráběné módy nebo nadčasových pokladů nalezených v second-handech. Přehodnocujeme módu a záměrně klademe důraz na dlouhou životnost oblečení.

Oblíbené kousky oblečení a jejich materiály však vyžadují náležitou péči. Použitím správného pracího prostředku se oděvy zachovají i při praní v pračce, a proto se můžeme z našich oblíbených kousků těšit po delší dobu. Prémiové prací prostředky Perwoll zajistí, že naše oblíbené kousky oblečení budou vypadat opět jako nové, a to již po 10 praních.

Základem této kvalitní péče je nová technologie Triple Renew představující kombinaci enzymů, která vyhlazuje zdrsněná vlákna poškozených textilií, což vede k oživení barev a vylepšené svěžesti oblečení.

Ať už se jedná o vysoce kvalitní přírodní materiály nebo sofistikované syntetické tkaniny, značka Perwoll nabízí rozmanité portfolio výrobků. Od pohodlných pracích prostředků ve formě pracích kapslí a gelů přes prací prostředky na sportovní oblečení až po specializované prací prostředky na barevné a jemné tkaniny.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Pro ženy, kteří dbají na módu a upřednostňují udržitelný životní styl, je Perwoll více než jen prací prostředek. Je to značka, která klade důraz na udržitelnost a ocenění vysoce kvalitního oblečení.

1.       Iniciativa Rethink New! Oblečení nemusí být vždy nové. Perwoll s každým praním obnovuje barvy a vlákna vašich oblíbených kousků.

2.       Podmanivá vůně oblečení: Enzymové složení nejen vyhlazuje vlákna a obnovuje barvy, ale také se vypořádává s nepříjemnými pachy a zajišťuje svěžest oblečení.

3.       Pečlivost při praní & péče o planetu: Perwoll dbá na optimální čistící výkon při praní, a to i v složení s více než 94 % přírodně získanými ingrediencemi.

Nové? Ne, vyprané v Perwollu!

Více na www.perwoll.cz