Základem efektivního nakupování je poctivá příprava. Investujte trochu času do plánování. V klidu si sedněte a zamyslete se, co chcete svým blízkým pod stromeček nadělit. Vyhnete se tak impulzivnímu nakupování zbytečností, za které vyhodíte spoustu peněz a stejně radost neudělají.

Porovnávejte

Když už víte, co chcete koupit, zjistěte si, kde na tom nejvíce ušetříte. E-shopy i kamenné obchody nabízejí řadu akcí, některé slevy, jak se každoročně ukazuje, bývají jen na oko, proto volte raději ověřené, známé značky, které jednají férově.

Jak tedy ušetřit?

„Mami, tati, já chci od Ježíška nový telefon!“ Věta, kterou v tomto období slýchá velké množství rodičů. Ne každý si ale může tak drahý dárek dovolit jen tak koupit. Naštěstí pro vás máme řešení.

Díky spojení O2 a Air Bank mohou společní zákazníci na nákup dárků využít pravidelnou odměnu 300 korun za aktivní využívání služeb obou společností.

Pravidelnou odměnu 300 korun za využívání služeb můžete proměnit třeba ve splátky za nový telefon
Autor: O2 Czech Republic a.s.

Stačí splnit jednoduché podmínky – ve vyúčtování u O2 za mobilní tarif, internet na doma nebo O2 TV platit měsíčně alespoň 600 Kč, a to ze svého účtu u Air Bank, na který vám pravidelně chodí alespoň 10 000 Kč měsíčně.

Všem zákazníkům naděluje operátor také slevové vouchery na 1 000 korun na vybraná zařízení – tedy třeba i na sluchátka O2 pods+, multinabíječku O2 Power HUB a širokou nabídku telefonů! Vouchery najdete v Moje O2.

Telefony za pár korun!

Ušetřit jde docela zásadně! Při využití vánočních odměn od O2 a Air Bank se můžete dostat téměř na polovinu ceny nového iPhone 15 5G se 128 GB pamětí. Z celkové ceny 23 989 korun se nejprve odečte slevový voucher na 1000 korun, poté stačí při nákupu zaplatit 12 189 korun a zbytek si rozdělit do 36 splátek bez navýšení. Jedna splátka pak bude rovných 300 korun měsíčně, což znamená, že ji plně pokryje pravidelná měsíční odměna za využívání služeb O2 a Air Bank. 

Nechte se odměňovat díky spojení O2 a Air Bank každý měsíc. Za aktivní využívání služeb vám pošleme 300 Kč na účet!
Autor: O2 Czech Republic a.s.

A takový Samsung Galaxy A54 5G 256 GB můžete mít prakticky za 1 299 korun! S využitím obou odměn stačí zaplatit při koupi jen tuto částku a dalších 36 splátek vám už plně pokryje odměna od O2 a Air Bank. 

Služby operátora a banky dnes využívá každý, tak proč nezískat dlouhodobou finanční odměnu za něco, co je už teď běžnou součástí našeho života?

Advertisement