Když se letos po tříleté pauze kvůli covidu královská rodina opět vrátila k tradiční vánoční procházce Sandringhamem do kostela svaté Máří Magdaleny, nastalo hned několik historických okamžiků.

Poprvé s rodinou nekráčela královna Alžběta II. (†96), která v loňském roce zemřela. Karel III. (74) se v procesí poprvé objevil jako panovník a premiéra to byla i pro prince Louise(4), který byl do té doby příliš malý. Kromě toho si ale pozorní fanoušci královské rodiny povšimli ještě něčeho...

Šaty se dědí i v královské rodině

Poprvé se sandringhamské procházky účastnila i mladší dcera Zary (41) a Mikea (44) Tindallových Lena (4). Okouzlující blonďaté děvčátko před davy občanů nastoupilo v rudém kabátku, ve kterém se již před lety objevila její sestřenice Isla Phillipsová (11). Když bylo Isle pět let, kráčela v něm o Vánocích 2017 po té samé stezce ke kostelu jako nyní mladší Lena. 

Obě děvčátka jsou vnučkami princezny Anne (75) – Lena Tindallová je dcerou princezniny dcery Zary, zatímco Isla je dcerou jejího syna Petera Phillipse (45). 

Neplecha na dostizích

Kabátek měl u Tindallových takový úspěch, že do něj Lenu navlékli i na tradiční novoroční dostihy v Cheltenhamu. A právě tam se projevil dívčin pravý temperament... Lena si hrála na koníčka, běhala, vyplazovala jazyk, předstírala, že mlátí svého tátu, na mámu se šklebila a vyváděla nejrůznější skopičiny. Bývalý ragbista Tindall v jednu chvíli děvčátko zvedal jako závaží, aby se aspoň trochu zabavilo. V zářivě rudém kabátku ji nešlo přehlédnout o to víc. 

Kromě neposedné Leny mají Tindallovi ještě starší Miu (8) a nejmladšího syna Lucase (1 rok). Ten se prozatím společenských akcí neúčastní, jestli bude ale podobně akční jako jeho sestra, měli by se Tindallovi dobře připravit. 

Video
Video se připravuje ...

Síkela varuje před další zimou! Neuvěřitelně drzé zlodějky a potrestá král Harryho a Meghan? Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Policie ČR

Fotogalerie
111 fotografií