Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tato znamení mají schopnost vyřešit jakékoli problémy! Patříte k nim?

/
  • (iStock)
    21. února 2020 ● 06:00

    Problém? Pro někoho velký, pro jiného hračka. Existují lidé, kteří mají mimořádnou schopnost vyřešit cokoli a bez sebevětší námahy. Jiní zase upadají do deprese a nevěří, že by mohli něco změnit. Která znamení si dokážou poradit s jakýmkoli problémem, který se jim postaví do cesty?

    Následující znamení zvěrokruhu mají řešení pro každou situaci a žádná komplikace pro ně není problém. Řešení problémů není jen o intelektu a trpělivosti, někdy jde o přežití. Jde o to, aby věci byly smysluplné a je třeba k nim přistupovat realisticky. Jedině tak vyřešíte cokoli. Ne každý má ale trpělivost, a to kvůli lenosti nebo špatnému naprogramování. Někdo rád přijímá svůj temný osud, jiný se mu nepoddává. Kdo se nenechá rozhodit žádnou překážou a umí problémy řešit?

  • 1.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři bývají obvykle velmi ctižádostiví a taky se umí kontrolovat. Mají taky super schopnost zvládat práci bez ohledu na překážky či problémy. A pokud se nějaká problém objeví, hravě ho vyřeší. Štír problém rozpitvá, řekne si, co funguje a co ne, a dostane se velmi brzo k řešení. Nebaví je věčně napravovat cokoli se nepovede, ale když to udělají, ve finále to považují za přínos. Chtějí ovšem za to i pochvalu a malý bonus v podobě čehokoli. Nic nebudou řešit zadarmo.

     

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci rádi postupují podle plánu a mají výjimečný přehled o tom, jak věci fungují mechanicky. Pokud se něco pokazí, nechte to na Blížencích -  opraví vše, co je rozbité. Jsou však omezeni na řešení problémů mechanické povahy, takže klidně slepí hrníček, v řešení životních problémů už tak dobří nejsou. Dejte jim rozbitý počítač a oni vám vrátí zpět vynikající, aktualizovanou verzi stejného počítače. Ale řekněte jim, co vás trápí v osobní sféře a oni jakoby „vypnou“.

  • 3.

    Váhy (23. září- 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock
    Váhy dokážou odhalit vaši bolest a vaše problémy a hned přijdou s jedním nebo dokonce dvěma plány, jak problém vyřešit. Totéž platí i o pracovní sféře. Když oni samotné mají problém, ani to nepovažují za problém, ale pouze za položku, kterou odškrtnou na seznamu věcí, které je potřeba vyřešit. Problémy jsou pro Váhy doslova prkotina, protože mají trpělivost a taky odhodlání je řešit. V takovém případě stojí pevně nohama na zemi. Nedávají žádné falešné naděje, ale vždy udělají správnou věc.

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci chtějí, aby všichni kolem nich byli šťastní, a to je přivádí k tomu, že jsou takovými „šamany“ gangu. Vždy budou naslouchat a v případě sebemenšího problému nabídnou vedení a navrhnou řešení problému. Raci se nezajímají o výsledek jejich návrhu, jde jim o to, aby všichni věděli, že jsou tu pro vás a že umí naslouchat. Mají vynikající schopnosti řešit problémy, pokud si najdou ale čas, naslouchají velmi pozorně a nabídnou řešení, které je realizovatelné.

  • 5.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panna je pohodář, kterému nevadí stresy. Máte problém? OK, Panny ví, jak si s ním poradit. Mívají sice menší trpělivost a až moc řeší nejrůznější návrhy a nápady, ale vždy je nakonec vyřeší. Jakýkoli problém, z něhož se může vyklubat potenciální problém, se může změnit na potíže. Ale Panna k nim vždy přistupuje s energií a touhou dokončit práci, tedy i vyřešit problém. Panny netouží po soucitu.

     

  • 6.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani mají nejen neuvěřitelnou schopnost řešit a vyřešit i ty nejnáročnější problémy, ale mají taky energii dělat to dobře. Berani nejsou šílení blázni, mají rádi pořádek a milují, když všechny části kolečka fungují správně. Pokud se objeví problém, vidí to pouze jako dočasnou překážku; žádný Beran nevěří, že by problém musel znamenat konec, naopak to bere jako výzvu. Pokud nejrychlejší způsob, jak napravit situaci, znamená, že musí odcestovat na Mars a zpět, dostane se Beran do kosmické lodi a absolvuje sebenáročnější misi. Beran nevěří na překážky, pouze na výzvy. loď a dobře ví, co jejich mise vyžaduje. Beran nevěří v překážky, pouze výzvy.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz