Veronika Kašáková na sobě vždy hodně pracovala a dotáhla to velmi daleko. Nemyslí ale jen na svůj prospěch a motivuje děti, které stejně jako ona vyrůstaly v dětském domově.

Hlásím se ze školy v Honolulu na Hawaii, kam už deset dní docházím. Poprvé v životě zažívám pocit, že mi to ve své class celkem velmi dobře jde. Každý den se do školy moc těším (až na tu jejich klimatizaci). To z dětského domova neznám, tenkrát jsem byla ve třídě začátečník," napsala na sociální síť kráska, která na škole studuje s daleko mladšími lidmi.

„Jsou tu studenti z celého světa. Mladí lidé, kteří jsou na tom mnohem lépe než já. Přemýšlím, jak bych tento čas zvládala já v jejich věku. Velmi těžko. Protože tenkrát jsem byla balíček komplexů. Teď je to jiné, jako by nyní má jakákoliv chyba nebyla nedostatek mé vlasní síly a sebevědomí, ale příležitost se zlepšit."

„Jako bych vítala jakýkoliv krok, který udělám bez posudku a soudů. Učím se mlčet. Učím se být se sebou, protože nemůžete být osamělí, pokud se vám líbí osoba, jakou jste Vy sami," dodala Veronika. 

VIDEO: Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel!

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií