Zuzana, známá také ze seriálu Labyrint, už má třetí porod za sebou. Práskl to její muž Juraj Loj (35). „Narodila se včera a dali jsme jí jméno Leyla," prozradil pro slovenskou televizi Markíza hrdý tatínek o nejmladší dcerce, která přišla na svět v sobotu 1. září. 

„Jsem šťastný, že je v pořádku jak mamina, tak i dcerka. Sice jsem v práci, ale duchem jsem s nimi," přiznal herec, který už den po narození miminka musel na zkoušky slovenské verze Tvoje tvář má známý hlas, v níž účinkuje. Očividně byl stále ještě dojatý a nemohl najít správná slova, která by vyjádřila jeho pocity.

„Po devíti měsících konečně člověk vidí to dítě, jak vypadá. Možná si ho nějak představujete, nebo ne, ale ten dotyk je tam jen přes to bříško. Najednou ho vidíte a to jsou takové endorfiny," rozplýval se Loj, který svou partnerku podporoval přímo na porodním sále. „Zuzka se má výborně, porod zvládla excelentně jako předešlé dva, statečná, úplně neskutečná byla," vzdal hold Kánocz alias Lauře z Románu pro ženy. Ta má za sebou i smutnou zkušenost, když před lety potratila miminko v pátém měsíci.

Tentokrát ale proběhlo vše bez komplikací, a tak nemusela ani zůstávat v porodnici. „Včera spinkali u mých rodičů, ale už jsem pro ně byl," odtajnil Juraj s tím, že obě lásky už má doma. Tam už na maminku s novým přírůstkem do rodiny ostatně netrpělivě čekali i její dvě starší děti - Lucas (5) a Izabella (2).

„Když jsem je seznamoval, byli úplně rozkošní, hned ji hladili a pusinkovali, Lucas si k ní lehl a chytil ji za ručku. Izabelka hned říkala, že je to její panenka a bude si s ní hrát," popisoval pro Markízu dojemné chvíle herec s tím, že teď už se ratolesti zase otrkali a začali zase zlobit. Naštěstí se rodina může spolehnout i na pomoc prarodičů, jinak by jim asi péče o tři potomky brzy přerostla přes hlavu.

VIDEO: Těhotná je také hvězda Ulice Aneta Krejčíková: 20 kilo nahoře a odhalené břicho!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková pár dnů před porodem 20 kilo nahoře a odhalené břicho! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
29 fotografií