Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Na TV Barrandov padají hlavy. U Soukupa přišel o židli výkonný ředitel

Autor: ČTK - 
7. prosince 2016
08:05

Z vedení TV Barrandov odchází výkonný ředitel František Borovský. Televizní skupina zjednodušuje strukturu svého řízení, jeho funkci generální ředitel Jaromír Soukup zrušil. Oznámila to ve středu tisková mluvčí Skupiny Barrandov Kristýna Šmejkalová.

„Díky dobře nastavenému stylu řízení a fungující vnitřní struktuře se ukázalo, že je funkce výkonného ředitele v tuto chvíli nadbytečná,“ uvedl Soukup. Borovský už v úterý pro slovenský server Strategie.sk řekl, že se po dlouhém zvažování rozhodl z TV Barrandov odejít. Bližší důvody svého rozhodnutí ale nesdělil.

Borovský nastoupil do TV Barrandov loni v dubnu na pozici programového ředitele, výkonným ředitelem byl jmenován letos v lednu. Za úkol měl upevnit programové strategie stanic TV Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Plus a vývoj původní seriálové tvorby hlavní barrandovské stanice.

Během jeho působení připravila televize podle Soukupa mnoho nových atraktivních formátů, sledovanost se zvýšila a díky spuštění nových stanic celkově podíl skupiny rostl. Letos v listopadu překonal hranici osm procent. „Již nyní je jasné, že naše skupina skončí za rok 2016 v zisku,“ uvedl Soukup.

TV Barrandov je součástí Skupiny Barrandov, kam ještě patří KINO Barrandov, Barrandov PLUS a Muzika Barrandov. Skupina patří mediální společnosti Empresa Media, do jejíhož portfolia spadají také časopisy Týden, Sedmička, Instinkt, Exkluziv, Interview nebo tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky. Předsedou představenstva je Jaromír Soukup.

jura1 ( 6. listopadu 2017 15:05 )

POZOR! Na TV.BARANDOV FILM si vpustili šmejdy na okrádání lidí v pořadu - RYCHLÉ PRACHY. Zavoláš tam a znáš odpověď, nepřepojí TĚ, DOKUT NEVYBEROU CELÝ KREDIT, AŽ SE VOLÁNÍ PŘERUŠÍ. potom KLIDNĚ ŘIKAJÍ, ŽE SE TAM NIKDO NEDOVOLAL A OKRÁDAJÍ LIDI TRĚBA JEŠTĚ HODINU. ANI SE MI NECHCE VĚŘIT, ŽE ŘEDITEL O TOMTO OBÍRÁNÍ LIDÍ VÍ. DOPOSUT JSEM MU VĚŘIL .

Hunt ( 7. prosince 2016 20:30 )

Kdyby šlo o život,tak bych Alex naštěkal do boudy!

karlos107 ( 7. prosince 2016 18:28 )

Kurwy vymrdfané z Basrrandova ... vyjebanci zasraní !!! čLOVĚK SE DÍVÁ NA REKLAMU A ONI MU TAM PUSTÍ KOUSEK FILMU, ***I

agfor ( 7. prosince 2016 16:33 )

Co kdyby takhle padla celá TV Barrandov ?

marlen52 ( 7. prosince 2016 16:13 )

jo a ted´ještě protivná namyšlená Mynářová

Zobrazit celou diskusi