Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lovkyně Michaela jela střílet na Slovensko: Vzala s sebou kolegyni z Ameriky

Autor: dce - 
30. května 2015
06:28

Michaela Fialová, zabiják v sukni, vyrazila lovit na Slovensko. V utajení zde strávila týden spolu s americkou "kolegyní" Larysou Switlyk, která ve své domovině moderuje populární pořad o lovu. Obě lovkyně chválily slovenské poměry a oblibu myslivosti.

V Česku ji snad všichni nenávidí - Michaela Fialová (28) je známou lovkyní, která se svými pestrými "oběťmi" pyšní na internetu. Nechybí mezi nimi ani jeleni nebo kanci, stejně tak jako lvi nebo krokodýli. Své úlovky si Michaela také sama připravuje v kuchyni a i zde platí - maso jako maso. Na talíři už tak měla mnoho druhů zvířat.

A teď si užívala týden své oblíbené zábavy na Slovensku v revíru u obce Lemešany. Spolu s americkou lovkyní Larysou Switlyk (29) každý den vyrážely brzy ráno na posed a lovily srnce. A hlavně si pochvalovaly místní poměry, co se týká myslivosti.

Video Lovkyně Fialová přednášela v Česku: Krev a emoce! - Zuzana Brzáková, Tomáš Sovinský
Video se připravuje ...

"Larysa i já jsme střelily srnce, daly jsme čisté rány, vysloužily jsme si i pochvalu a uznání myslivců, kteří nás před východem slunce provázeli po jejich revíru," řekla Michaela slovenskému magazínu Život. Češi jí údajně kvůli nenávisti zakázali publikovat v českých časopisech o lovu a myslivosti, a tak publikuje jinde - mimo jiné i právě na Slovensku. "Kromě Čech mám ve světě tisíce fanoušků, takže mě psaní o lovu docela dobře živí."

Michaela také zkritizovala lidi, kteří ji neustále haní. Tvrdí, že jsou to pokrytci - jejich maso na talíři bývalo také jednou živý tvor, navíc takový chudák žil v kleci. "Moji kritici to neradi poslouchají, stejně jako to, že není přirozené držet v kleci doma zvíře a pak ho dát brutálně zabít na jatka. Aby byly řízky, biftek, tatarský biftek, klobásy, jitrnice," prohlásila.

S Larysou na Slovensku řádily po lesích, ale na veřejnosti se moc neukazovaly - i zde se bály ochránců zvířat, kteří by je pronásledovaly s transparenty. 

Video Sexy lovkyně Michaela: Pro zábavu nestřílím! A přestat nehodlám! - Blesk TV, Zuzana Brzáková
Video se připravuje ...

chev ( 5. června 2015 00:15 )

To si snad děláte *** ? Snad nevěříte všemu co píše rektální blesk

tgbb. ( 30. května 2015 23:09 )

Debilka je v Horných Uhrách. Nechte si jí tam.

cipisek134 ( 30. května 2015 18:16 )

vvogh.t:

janinax ( 30. května 2015 13:31 )

Kéžby tě ta zvířata jednou sežrala!!!!!!!!pipino

frantacizek ( 30. května 2015 12:58 )

co kdyby tu pitku někdo v noci takhle taky sestřelil, s pořádně velkým kyjem, to by ji choutky přešly a ležela by doma v depresích Tak kdo se obětuje??

Zobrazit celou diskusi