Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Vánoce už budou doma! Pejsci, kterým Blesk naděloval, míří k novým majitelům

Autor: uá, lmk - 
20. prosince 2014
13:49

O psíky z útulku v Řepnici na Litoměřicku, pro které Blesk uspořádal sbírku, je mezi čtenáři velký zájem. Ve středu večer odjelo do nového domova jedno ze štěňat, včera si přijeli noví majitelé i pro Bertíka.

Mezi prvními se ozvala Milada Machová (56) z Českých Budějovic. Padlo jí do oka jedno ze štěňat, která byla nalezena vyhozená v krabici v neobydleném objektu na okraji Litoměřic. „Připomněl jí pejska, kterého měla a který jí před rokem zemřel. Byl to její nejlepší kamarád,“ řekl její syn Petr, který zatím bezejmenné štěně v útulku vyzvedl a mamince do jižních Čech dopravil. Pejska čeká u nové paničky domeček se zahrádkou a navíc dvě parťačky kočky.

„Jsme vděčni Blesku a celému vydavatelství Czech News Center za pomoc. Blesk je velmi sledovaný, projevilo se to i na zájmu o pejsky, jejichž příběhy v něm byly zveřejněny,“ řekla Miluše Maskulanisová, spolumajitelka útulku, který je soukromý a nedostává žádné tučné dotace.

Blesk před týdnem zveřejnil příběhy čtyř pejsků z řepnického útulku. Dva už mají nové majitele, o další dva se také přihlásili zájemci. V útulku ale čekají další čtyři desítky psů, kteří čekají na šanci na lepší život.

naidka ( 20. prosince 2014 17:17 )

Jestli jsi pracovník Blesku, když tak všechno víš, nekálej si do vlastního hnízda.

momoko ( 20. prosince 2014 17:11 )

no jasně to určitě, nadřízené zajímá jen výdělek ty pako!!!! Ty časy kdy je zajímal obsah jsou tak 15 let v tahu!!

naidka ( 20. prosince 2014 17:09 )

To vím taky, demente. Redaktoři nemohli udělat podle tvých slov tento plátek totálním hnojištěm, alespoň po obsahové stránce, protože mají své nadřízené, a ti rozhodují, co se v Blesku napíše.

momoko ( 20. prosince 2014 17:00 )

jo tvůj pravopis se mu jistě líbí, debil jsi ty!!

momoko ( 20. prosince 2014 17:00 )

jsou na fotkách redaktoři demente

Zobrazit celou diskusi