Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Život na Marsu? Curiosity vyfotila záhadné světlo!

Záhadné světlo na Marsu opět zaměstnává vědce...
Záhadné světlo na Marsu opět zaměstnává vědce...  (Autor: NASA)
Autor: tp - 
8. dubna 2014
22:34

Na začátku dubna vyfotilo vesmírné vozidlo plnící misi na Rudé planetě zajímavý snímek. Je na něm v dáli svítící světlo, které ihned zaujalo nejen vědce, ale i lidi, kteří se zabývají konspiračními teoriemi a údajným životem na Marsu.

 

Podle některých lidí je ale vysvětlení jasné. Na Marsu je život! „Mohlo by to ukazovat, že je na Marsu život, bytosti, které používají světlo tak, jako my na Zemi“, řekl expert na UFO  Scott C Waring. „Není to žádné záření ze Slunce, ani součást nějakého odlesku při fotografování“, dodal.

V tuto chvíli světlo zatím nebylo identifikováno a tak se jen můžeme dohadovat, co za tím stojí. Někteří samozřejmě ihned vyvolávají své předpovědi v život na Marsu a podle nich je na fotografii postava, která používá světlo jako my na Zemi.

Střízlivější pohled na věc mají ale vědci, kteří tento úkaz označují za efekt způsobený kosmickým zářením. NASA ovšem zatím nevydala žádné oficiální stanovisko. Co tedy záhadné světlo je? Na vysvětlení si budeme muset počkat nebo uvážit podle svého, co by to mohlo být.

zadnice ( 9. dubna 2014 13:41 )

Marťani si navzájem zapalijí prdy a to byl vítěz. 

zkzkz ( 9. dubna 2014 13:26 )

Vždyď se bez Rusů nedostanou ani na oběžnou dráhu

Xeen ( 9. dubna 2014 12:23 )

3 vadné pixely hned vedle sebe je důvod k reklamaci. Výrobce jen může doufat, že si zákazník (NASA) nekoupil onsite záruku....

Shelby16 ( 9. dubna 2014 11:36 )

Marťani tam mají piknik.

naidka ( 9. dubna 2014 11:02 )

Ten záblesk vypadá, jako by tam právě dosedla expedice ze Země, na kterou tady dělali mezinárodní nábor s tím, že už tam navždy zůstanou.

Zobrazit celou diskusi