Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fico hrál fotbal a zranil se: Praskla mu achilovka!

Premiér Robert Fico si při fotbalu zranil achilovku!
Premiér Robert Fico si při fotbalu zranil achilovku!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lvi - 
24. února 2014
07:01

Slovenský premiér Robert Fico se dnes zranil při předvolebním fotbalovém zapase a skončil v košické nemocnici. Mluvčí premiéra Beatrice Szabóová agentuře SITA řekla, že premiér má přetrženou achilovku na levé noze a ještě dnes večer měl být v Bratislavě operován.

Pracovní program premiéra, který se příští měsíc bude ucházet o funkci hlavy státu, a zbývající část kampaně před prezidentskými volbami se podle mluvčí nyní přizpůsobí vývoji jeho zdravotního stavu. "Podle předběžných informací lékařů by mu měla speciální ortéza umožnit omezený pohyb," dodala Szabóová.

Kopněte si do Fica!

Fico je milovníkem fotbalu, respektive i futsalu který zařadil i do své prezidentské kampaně. Lidé se mohou přihlásit a prostřednictvím fotbalového zápasu vyzvat nynějšího premiéra k fotbalovému zápasu, a to pod heslem Kopněte si do Fica!

První kolo voleb hlavy státu Slováky čeká 15. března, případné druhé o dva týdny později.

rick07 ( 24. února 2014 17:22 )

Tiež si 2x do týždňa kopnem. To čo sa stalo jemu, už som zažil. Rozohrával som loptu, za mnou len brankár a zrazu pocit, ako keby niekto vypálil tenisák raketou a ten ťa trafil do lýtka. Padneš k zemi a strašná bolesť. Liečba na dlhší čas. Prajem mu skoré uzdravenie, no hlas mu nedám. Nič osobné, ale stačí parlament a vláda z jedného košiara. Ak by bol rovnakej farby aj prezident, mohlo by to prekročiť rozumné hranice

abvydavatelstvi ( 24. února 2014 10:40 )

Doufám že ho nezvoli prezidentem ...... !!! Jinak si tu achilovku pořádně užije.... to je strašná bolest a dlouho to bolí....

Zobrazit celou diskusi