Pokud si zájemce vsadí na Fica v přepočtu sto korun, v případě jeho vítězství tipující vyhraje po odečtení manipulačního poplatku jen zhruba korunu. Podle sázkové kanceláře Niké Fico nepochybně postoupí do druhého kola voleb hlavy státu, tento tip proto ani nenabízí.

Mnohem více lze vydělat v případě, že by ve volbách uspěl některý z dalších kandidátů. Na vítězství Kisky, který ve většině průzkumů skončil na druhém místě, by tipující vydělal šestinásobek vkladu. Na zvolení herce Milana Kňažka prezidentem byl vypsán kurz 7:1, na nezařazeného poslance Radoslava Procházku 8:1 a v případě úspěchu poslance za opoziční křesťanské demokraty Pavola Hrušovského by tipující vyhrál desetinásobek vkladu. Právě některý z této čtveřice kandidátů má podle průzkumů veřejného mínění největší šanci, že spolu s Ficem postoupí do druhého kola prezidentských voleb.

Tipující si mohou vsadit také na účast v hlasování, volební zisk jednotlivých kandidátů nebo na dvojici, která v prvním kole získá nejvíce hlasů.

Agentura Focus dnes zveřejnila výsledky sondáže z přelomu ledna a února, podle kterých by Fico první kolo prezidentských voleb se ziskem 38 procent hlasů jasně ovládl. S výrazným odstupem za ním by skončil Kiska s podporou 17,3 procenta. Z průzkumu ovšem také vyplývá, že ve druhém a rozhodujícím kole by Kiska se ziskem těsné většiny hlasů (53,7 procenta) naopak Fica porazil a stal se prezidentem.

Podle sázkových kanceláří je Fico ale ještě větším favoritem, než byla v roce 2009 úřadující hlava státu Ivan Gašparovič, který ve volbách prezidentský úřad nakonec obhájil. Úspěšná sázka na Gašparoviče tipujícím tehdy vynesla více než deset procent vkladu.