Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující poprava Kimova strýce: Zaživa ho nahého roztrhalo 120 psů!

Diktátor z KLDR Kim Čong-un nechal prý svého strýce popravit zvlášť brutálním způsobem
Diktátor z KLDR Kim Čong-un nechal prý svého strýce popravit zvlášť brutálním způsobem  (Autor: Reuters, EPA)
Autor: simao - 
3. ledna 2014
14:59

Poprava strýce severokorejského diktátora Kim Čong-una údajně proběhla neskutečně drasticky. Spekulovalo se o oběšení, poté zastřelení popravčí četou, jenže nyní je tu nová verze. Kimova strýce (†67) nechali zaživa roztrhat smečkou psů! Poté, co ho nahého hodili do klece.

Už jen to, jak rázně skoncoval diktátor Kim Čong-un se svým strýcem, děsí. Vůdce KLDR provedl nevídanou čistku, když na popraviště poslal Čanga i jeho poradce. Strýc přitom Kimovi pomáhal s ustálením moci po smrti Kim Čong-ila. Jenže od svého synovce se dočkal barbarské "odplaty".

Čang byl přitom považován za šedou eminenci režimu, Kim se jej však rozhodl nejen sesadit, ale i popravit. Poslední verzí toho, jak k popravě došlo, jsou zprávy čínských novin Wen Wei Po a singapurského Straits Times. Podle těchto zdrojů byla poprava obzvlášť brutální. Kimova strýce údajně svlékli donaha a hodili do klece mezi 120 hladových psů!

Psy nechali vyhladovět, Kim prý trestu přihlížel

Tento trest se přitom nazývá "Quan jue", tedy poprava psy. Probíhala hodinu, před ní však nechali podle čínské zprávy psy tři dny hladovět. Diktátor Kim měl děsivému potrestání přihlížet. Navíc spolu s dalšími stovkami vysokých úředníků, což pro ně mělo být jasným varováním.

Kimův strýc byl totiž oficiálně podle severekorejského režimu popraven kvůli tomu, že jen předstíral, že podporuje stranu a vůdce, ale stál v čele vlastní frakce. Na klíčové posty měl dosazovat své stoupence. A navíc to prý byl "zkorumpovaný, narkoman a sukničkář", ovlivněný kapitalistickým způsobem života. Alespoň tuto verzi uvedla i severokorejská média. Zvěsti o brutální popravě však KLDR nijak nekomentovala.

smrk ( 24. ledna 2014 08:34 )

Už jsi debile viděl někdy 120 psů pohromadě ? Ty jseš takovej trotl, že bych na tebe poslal lokomotivu a ještě by museli couvnout.

ninunka ( 6. ledna 2014 01:15 )

vi3ol ( 5. ledna 2014 12:02 )

Konečně ten správný návod, jak s komunisty zacházet. O to více si cením, že vzešel z vlastních řad!

bibijana ( 4. ledna 2014 20:04 )

cujevuxo:no já nevím,já toho korejce nelituji,mně je líto toho popravčího nástroje a to samé vnímám z většiny příspěvků.

pgga ( 4. ledna 2014 18:29 )

Prectete si znovu clanek....KDO to napsal..

Zobrazit celou diskusi