Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Izraelský žid začal u Zdi nářků křičet, že Alláh je velký: Ochranka ho na místě zastřelila!

Žid zakřičel u Zdi nářku Alláh je velký a byl na místě zastřelen
Žid zakřičel u Zdi nářku Alláh je velký a byl na místě zastřelen  (Autor: Blesk - Pavel Mazáč)
Autor: shp - 
21. června 2013
10:15

Pomátl se nebo chtěl jen provokovat? Tak jako tak, jeho nesmyslné jednání ho stálo život. Izraelský Žid zakřičel u Zdi nářků „Alláh je velký“. Ochranka ho měla za palestinského radikála a na místě ho zastřelila.

Nikdo prozatím nechápe, co Žida k jeho jednání vedlo. Nepochopitelný incident se odehrál dvacet minut před osmou hodinou ranní, tedy v době motliteb, kterých se účastnily stovky věřících. „Na muže ochranka vypálila několik výstřelů,“ potvrdil policejní mluvčí Micky Rosenfeld serveru Haaretz.

Na místě zemřel

Při střelbě nebyl nikdo jiný zraněn. Při ohledání těla vyšlo najevo, že muž není palestinským radikálem, jak se ochranka domnívala, ale izraelským Židem. Přivolaní záchranáři se ho snažili oživit, ale muž na místě zraněním podlehl. Zeď nářků je nejposvátnějším místem Židů. Proč se ji muž rozhodl takto znesvětit, není jasné.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

habri ( 21. června 2013 21:13 )

ne,ze bych miloval zidy,ale nesnasim kecy,co komu vzali ? Muslimaci se roztahuji jiz drahnou dobu a nikdy to nedelali v rukavickach vsechna uzemi,kde dnes prevladaji,byla z vetsiny krestanska,nedelejte z agresoru rovnocenne protivniky,nikdy se tak nechovali,vzdy se citili byt nadrazeni...Probudte se konecne a uvedomte,ze Vam jde vsem o kejhak...

cujevuxo ( 21. června 2013 17:20 )

ukázalo se, že tupci a hlupáci na žida nemaj, přech.cal je a teď se směje, tak to má být,

fandamilan ( 21. června 2013 16:21 )

Takoví jsou všichni židi,vrazi.V nedaleké historii se něco nedotáhlo do konce.Skoda.

e.44 ( 21. června 2013 14:14 )

Nechápeš proč tleskat? No řekla bych že proto, že se ochranka zachovala nanejvýš profesionálně, jelikož potencionálního atentátníka bleskově zneškodnila bez vedlejších ztrát. Zaváhání a pokus o zjištění, jestli jde skutečně o atentátníka, to mohlo stát životy stovek lidí. A že to atentátník nebyl? Jeho debilita, že se přesně jako atentátník choval. Buď debilita nebo sebevražedný úmysl.

wimr ( 21. června 2013 12:39 )

člověka potěší, když vidí, že to ještě někde funguje, meleš píčoviny - mrd ti jednu do řepy, třeba se mu v kuželce ještě naposled rozsvítilo

Zobrazit celou diskusi