Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec vletěl do zatáčky jako Fittipaldi: Spolujezdec vyletěl z bavoráku a zemřel!

Mladý řidič vletěl do zatáčky s Bavorákem jako šílenec, auto dostal smyk. Po nehodě zemřel jeden z nepřipoutaných spolujezdců
Mladý řidič vletěl do zatáčky s Bavorákem jako šílenec, auto dostal smyk. Po nehodě zemřel jeden z nepřipoutaných spolujezdců  (Autor: HZS Plzeňského kraje)
Autor: psch - 
21. června 2013
11:44

Našlapaný bavorák, černá světla, černá kola, čtyřiadvacetiletý řidič, ego jako závodník rally, zkušenosti jako mimino na tříkolce. Když se tyto faktory snoubí, znamená to tragédii. Stejně jako při nehodě na Tachovsku, kde zemřel nepřipoutaný spolujezdec.

„Kluci, koukejte na moji káru, je to pěkný dělo. Pojďte, svezu vás, jezdím jako Landa!“ Takhle nějak mohla vypadat pozvánka před nehodou. Aby ne. Vrak bavoráku vypadá jako klasické auto mladíka, který rád frajeří.

Naneštěstí – nehoda, které dost možná předcházel tento monolog, dopadla tragicky. Řidič (24) vletěl rychle do zatáčky mezi Brodem a Kladruby na Tachovsku, řízení nezvládl a vyletěl ze silnice. Auto dostalo smyk a začalo se kutálet přes střechu. Z něho vypadli dva nepřipoutaní spolujezdci.

„S vozidlem se několikrát otočil přes střechu. Dva spolucestující ve věku 27 a 20 let, kteří nebyli připoutaní, vypadli z vozidla. Vrtulník je převezl do nemocnice, kde mladší z nich následkům vážných zranění podlehl,“ řekla Novinkám policistka Dagmar Brožová.

luky82 ( 22. června 2013 21:49 )

ještě bych si dovolil poznámku.Přát někomu něco podobného,co se tam událo,to je dost veliká ubohost a svědčí to o tvé inteligenci!Ikdyž je člověk zasažen ztrátou někoho ze svých přátel a nějakou podobnou nehodou,pak by se měl chovat normáně a ne jako primitiv!

luky82 ( 22. června 2013 21:45 )

milá Terezo,zastával bych se někoho,pokud bych byl o tom skálopevně přesvědčený,což bohužel u tebe nemůže být řeč.Pokud by tam někdo takový byl,tak si ho Policie ČR zajistí a nenechá odejít.Asi se toho člověka zastáváš z osobních důvodů.Mě vzal velmi blízkého člověka podobný mladík.A pokud vím,na okresních silnicích se jezdí devadesát a ne 130km/h,jak je psáno v policejním protokolu!Sbohem a vaše urážky se mě nemohou nijak dotknout!

pedro666 ( 22. června 2013 10:09 )

Protože jsem abstinent, tak těžko, ale protože s tímto pirátem byli potíže neustále, tak to jen vyústilo k této situaci. Pokud by se už dělali psychotesty při získávání ŘP, bylo by mnohem méně mrtvých a mnohem více chodců. A Terezo, nebuď naivní, cožpak u vás v Kladrubech jezdí málo idiotů za volantem ? Tvoji rodiče jsou rozumní a určitě by mi dali za pravdu. S tebou by nejspíš nesouhlasili.

terezapomyjova ( 22. června 2013 00:01 )

Jste frajeři. Schovávat se za počítač umí každej. Chodce vidělo auto před a i po nehodě. Chodec tam byl přítomen i když tam byla policie. Jen řekl mě už tady nepotřebujete a odešel. Bohužel meli dost práce nezareagovali na důležitost přítomnosti dotyčného. Ani bych se nedivila kdyby ten ožrala si byl ty!!! Sám si tady napsal, že se na této silnici dá jet přes 100 km/h. Chtela bych videt jak by si zareagoval ty být v takové situaci. Sám tam jezdíš jako prase, budu se těšit na den kdy tam z příkopu budeme sbírat tebe!!! Hádat se s debilem je jít jako hlavou proti zdi!!!

pedro666 ( 21. června 2013 22:43 )

luky82... Jsem rád, že nejsem sám. Znám ho také, ne osobně, ale jako agresivního jezdce ano. Možná hodnej a slušnej kluk, ale jako řidič BEZMOZEK !

Zobrazit celou diskusi