Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nehoda vlaku na trati mezi Turnovem a Malou skálou: Rychlík tam narazil do stromu!

Ilustrační foto: Vlak narazil do stromnu, naštěstí se nikomu nic nestalo.
Ilustrační foto: Vlak narazil do stromnu, naštěstí se nikomu nic nestalo.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK, mokk - 
22. června 2013
09:05

Tragicky mohla skončit jízda rychlíkem na trati mezi Turnovem a Malou skálou, kde narazil vlak do stromu. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění a železniční dopravu nahradily autobusy.

Na železniční trati mezi Turnovem a Malou Skálou narazil v sobotu ráno rychlík do stromu. Nehoda se obešla bez zranění, vlaky ale musely nahradit autobusy.  to řekl mluvčí Českých drah Radek Joklík.

"Rychlíky jsou nahrazeny autobusy mezi Turnovem a Malou Skálou a osobní vlaky nahrazují autobusy mezi Turnovem a Železným Brodem," upřesnil Joklík. 

Nehoda se stala v 6:50, kdy do spadlého stromu narazil rychlík jedoucí z Liberce do Pardubic. "Vlak nevykolejil, škoda bude zřejmě jen na lokomotivě. Nehoda se stále šetří," řekl v 8:30 mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Uzavřený úsek by podle odhadu železničářů měl být opět průjezdný v 10:00.
    

Na okraji Malé Skály se dnes koná premiérový ročník festivalu Maloskalská noc. Hlavní nápor fanoušků se ale očekává až odpoledne. Na festivalu vystoupí i Richard Müller, Mig 21 s Jiřím Macháčkem či Anna K.

privaci ( 22. června 2013 14:09 )

no kde asi, normalne spadl na trat preci, trosku premyslejte

Zobrazit celou diskusi