Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zadnice a výstřihy do pozoru: Vojandy se postaraly o rozruch v izraelské armádě

Autor: shp - 
3. června 2013
19:08

Měly by procházet výcvikem, aby mohly chránit svou zemi, ale ony místo toho špulí na Facebooku prsa a zadnice. Izraelské vojandy se postaraly o pořádný rozruch, když se během služby nechaly fotit napůl ve vojenském, napůl odhalené.

Rekrutky izraelské armády přidělaly spoustu vrásek na čelech. Snímky, které rozhodně během služby fotit neměly, totiž umístily na sociální síť Facebook. Polonahé izraelské vojandy tak obletěly již celý svět.

Vojandy v tangách

Na jednom snímku mají na sobě rekrutky jen vojenskou výbavu tak, aby jim zakryla poprsí i oblast kolem pasu. Na dalším, ještě odvážnějším snímku je jedna z vojand pouze ve spodním prádle, zatímco ostatní špulí zadky v tangách.

Za nahotu před komisi

Identita žen, které jsou podle The Sun většinou rekrutky izraelské armády, nebyla zveřejněna. Všechny se měly dostavit k disciplinární komisi, ale jejich osud je nejasný. Dokážeme si představit, že spousta mužů by věděla, jak tyto nezbedy potrestat!

karel69 ( 27. října 2014 19:25 )

Já bych věděl, jak ty nezbednice vyplatit...

nofar ( 4. června 2013 10:58 )

Patrne - mozna by ten pan potreboval zenu jeste nekam jinam, ale protoze o neho zadna nestoji, odreagovava se nechutnymi vyroky.

nofar ( 4. června 2013 10:57 )

Ja jsem se do Izraele vystehovala pred deviti lety. Prijedte - je zde porad co objevovat, jeden zivot by na to nestacil.

rudyptak48 ( 4. června 2013 10:50 )

Třeba by tyhle biologické zbraně, při jejich hromadném použítí, navždy ukončily izraelsko-palestinský spor.

xxxx678 ( 4. června 2013 10:16 )

Tak jste se narodila v krásné zemi.. Ráda bych se tam ještě někdy podívala

Zobrazit celou diskusi