Harry nikdy oficiálně svou lásku ke Cressidě nepřiznal, ale jejich vztah je po loňském červencovém rande veřejným tajemstvím. Tak populární člen britské královské rodiny prostě své soukromí neuhlídá.

Nemohla bez Harryho být

Jenže po zveřejnění fotek, na kterých nahý miláček žen dováděl se stejně oděnými slečnami, dostal Harry kopačky. Pár dlouho spolu nebyl nikde viděn a rozchod potvrdil i zdroj britského deníku Sunday Mirror. Jenže blonďatá kráska nemohla bez svého prince být a tak se k sobě oba vrátili.

Harry se vrátil z Afghánistánu

Nyní byla zamilovaná dvojice spatřena v lyžařském středisku ve švýcarském Verbieru. Princ si tak odpustil od svých vojenských povinností poté, co se minulý měsíc vrátil ze služby v Afghánistánu. Tam vyjeli společně oslavit narozeniny prince Andrewa.

Chovali se jako puberťáci

„Bylo jasné, že nemohou držet ruce jeden od druhého. Jednu chvíli seděli u stolu s Andrewem, Fergie a jejich dcerami a za chvíli se v temném sálu kina chovali jako puberťáci,“ řekl jeden z hostů restaurace.

Romantika na svahu

Když pak lyžovali na svahu, při každé pauze se k sobě přiblížili a tulili se. „Byla to více než pusa na rty,“ prohlásil další svědek jejich romantického chování pro deník The Sun. Tak hlavně aby si Harry pamatoval, že už nemá dělat žádné vylomeniny!

Fotogalerie
7 fotografií