Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Expolitik Macek vyvedl na rozlučku s Klausem svoji sexy kočičku!

Autor: ex, psch - 
5. března 2013
21:19

Rozlučka dosluhujícího prezidenta Václava Klause jakoby sváděla k reinkarnaci někdejších politických celebrit. Do společnosti mezi 800 dalších podobných vyrazil i Miroslav Macek (68), do záře reflektorů vyvedl svoji mladou sexy kočičku Petru Hrochovou (26).

Václav Klaus pozval na svoji rozlučku na Hradě s názvem „Díky nejen za jazz, pane prezidente“ zhruba 800 kolegů, kamarádů či dalších známých i řadu umělců.

Mezi smetánkou nechyběl ani Miroslav Macek, známý též jako ten, který zpohlavkoval Davida Ratha, za což mu musel zaplatit 100 tisíc. S odstupem času by se možná dalo říct, že vzhledem k současnému místu pobytu exposlance Ratha, to byl pohlavek oprávněný.

Hromony zklidněny

Macek si s sebou do společnosti vyvedl dlouholetou mladou milenku Petru Hrochovou. S tou se poprvé ukázal před šesti lety na Velké pardubické. Že by se někdejší kanec české politiky uklidnil a usadil?

Vedle manželky Jany Blochové-Mackové měl prý totiž další čtyři milenky. „Všechny byly zhruba o čtyřicet let mladší než manžel a všechny ho chtěly využít. Jedna se mu snažila podstrčit cizí dítě, další chtěla pomoci v politické kariéře, jiné stály jen o drahé dárečky,“ řekla dříve Macková.

Mackovy ženy

Petra Hrochová (26)

Současná mladičká milenka se poprvé objevila na veřejnosti po jeho boku během Velké pardubické před šesti roky. „Mysleli jsme, že je to kamarádka jeho vnučky,“ vzpomínali tehdejší hosté z VIP lóže, kde se Macek se sexy kočičkou předváděl. Nyní už spolu žijí v jeho vile v Zábřehu.

Petra Pyšová (45)

S novinářkou a herečkou Pyšovou, nyní Schmalzovou (Miluna ze Slunce, seno) se někdejší místopředseda ODS vídával v 90. letech minulého století.

Jana Blochová (60)

Nevěry Macka stály manželství v roce 2001. Opustila ho manželka Alexandra. Brzy následovala svatba za tři miliony s Čechošvýcarkou Blochovou. Vydrželi spolu osm let.

zadnice ( 6. března 2013 10:29 )

Je to další výlupek z líhně ODS!

moiaza ( 6. března 2013 09:13 )

Na místě pana Macka bych si připadal spíše jako pedofil. Nebo bych se cítil spíše jako dědeček po boku tohoto "štěněte".

moiaza ( 6. března 2013 09:10 )

Zlatokopky rostou u nás jako houby po dešti.

jarda304 ( 6. března 2013 09:09 )

je zajímavé, že ač čtete Blesk, tak nevíte, že za toho "tuneláře" se Mackovi musel Zeman omluvit

slacker ( 6. března 2013 08:11 )

Zobrazit celou diskusi