Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Naštvaný Topolánek: Když odcházel z rozlučky s Klausem, skřípal zuby

Autor: psch, vr - 
4. března 2013
19:39

Dosluhující prezident Václav Klaus, který ve své funkci končí tento čtvrtek, uspořádal rozlučkový koncert, kam pozval 800 lidí. Mezi nimi nechyběl ani expremiér Mirek Topolánek. Nejspíš to ale, soudě dle jeho výrazu při odchodu, nebylo tak zábavné, jak očekával.

Ostrý pohled, zuby těsně u sebe až skřípaly, znechucený výraz... Takhle se tvářil Mirek Topolánek, když odcházel z megakoncertu na Hradě z jazzového cyklu Václava Klause, kterého tak přišli vyprovodit nejlepší tuzemští hudebníci jeho oblíbeného žánru. Podle Topolánkova výrazu to asi nebylo nic moc.

Na koncertě se kromě otráveného Topolánka ukázali další Klausovi soukromí i političtí kamarádi, nechyběla ani celá rodina. Poprvé do velké společnosti vyvedl svoji novou choť Lucii Hřebačkovou prezidentův syn Václav Klaus mladší.

Vysloužilci a odpadlíci

Poblahopřát přišli i vysloužilci včetně exministrů Vlastimila Tlustého či Miroslava Macka, a hlavně někdo, jehož kariéra strmě padá. Z pomyslné ulity vylezl i sám »kolibřík«, exprimátor Prahy a poslanec Pavel Bém (49) spojovaný s lobbistou Romanem Janouškem (44).

Stivín odmítl

A kdo zahrál a zazpíval? Klavír v jednu chvíli ovládl manžel herečky Dany Morávkové (41) Petr Malásek (48), a mikrofonu se chopila slavice a velká Klausova obdivovatelka Lucie Bílá (46). „Já vám děkuju za všechno, co jste pro nás udělal,“ popřála mu a vysekla Summertime z muzikálu Porgy a Bess. Naopak zahrát odmítl Jiří Stivín, kterého pobouřila lednová amnestie.

krupan10 ( 6. března 2013 13:51 )

co hledat ve straně, která je vyhořelá, jako palivový článek. Nejvíc zdegenerovala právě za Topola, to byl navíc pěknej sprosťák a hulvát. Za de.bila Nečase se už jen vybarvila

krupan10 ( 6. března 2013 13:47 )

Topolovi nablikali foťákama do očí.

krupan10 ( 6. března 2013 13:45 )

máte pravdu : pro mě byl nejhorší určitě Havel. V 89 jsme měli slušnou šanci, aby se tady něco změnilo k lepšímu. Díky tomu ožralýmu lůzrovi to tady vypadá tak, jak to tady vypadá. Umožnil pravdoláskařům, Stbákům a komunistům a svým kámošům obsadit klíčová místa v ekonomice a průmyslu a rozkrást tuhle zemi. Dovolil všem komunistům a Stbákům, aby se beztrestně jako štěnice rozlezli do všech nově vznikajících stran, protože to bylo s komunistama všechno předem domluvený. Zradil všechny : Dubčeka, Olgu, Karla Kryla, Maněnu, všechen lid ČR i psa Ďulu výměnou za získání svého majetku v rámci restitucí, na který neměl nárok

marie60 ( 6. března 2013 10:03 )

..taky mě zklamala.

marie60 ( 6. března 2013 10:02 )

Zobrazit celou diskusi