Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horáček zuří kvůli amnestii: Zapomeňte na ukradené miliardy a jděte makat!

Michal Horáček
Michal Horáček  (Autor: Baraňo Šimončík, Dana Kolářová, Sony Music, Jakub Ludvík, Ladislav Křivan, archiv Blesku)
Autor: oj - 
3. ledna 2013
12:02

Manžeři H-Systému, Union Banky a další rozkradli miliardy. Teď budou díky prezidentově amnestii volní. Proč Václav Klaus odměnil svobodou ty, kteří dokázali právními kličkami více než osm let mařit průběh trestního řízení?

Amnestie prezidenta Václava Klause zvedla ze židle i úspěšného textaře Michala Horáčka. Svůj názor na Facebooku vyjádřil jasně. Jeho příspěvěk si přečetly tisíce lidí. Není možné ho zkracovat, proto ho zveřejňujeme celý.

Michal Horáček napsal na Facebooku:

Investovali jste své životní úspory - případně si vzali úvěr, který musíte splácet i s vysokými úroky - do nákupu domku, k jehož stavbě ovšem nikdy nedošlo?
Nebyli jste sami, takových rodin bylo tisíc a dohromady jste odevzdali miliardu.

Teď se dozvídáte, že ti, které jste žalovali, nikdy potrestáni nebudou.
A nejen to - "Zastavením trestního stíhání těsně před vynesením pravomocného rozsudku se" - podle vaší advokátky - "ruší i nepravomocná rozhodnutí o tom, že manažeři musí zaplatit poškozeným způsobenou škodu."

Zaplaťte a zapomeňte. Spolu s manažery H-Systému, ale i s manažery Union Banky (škoda 17 miliard), "soudcem" Berkou a dalšími amnestovanými vesele oslavte dvacetiletí České republiky, na niž buďte příslušně hrdí. A až to oslavíte, jděte zas makat - chcete přece někde bydlet, ne?

Facebookovou stránku Michala Horáčka najdete ZDE>>

billgates1 ( 5. ledna 2013 18:43 )

ten by měl být amnestován taky....

billgates1 ( 5. ledna 2013 18:41 )

...co věta,to blbost!!!A ten super pravopis....Kdy tě pustili?

hadenda ( 5. ledna 2013 13:23 )

Co se tady tak rozčilujete ?? Mně je z Klause taky na blití od začátku, ale začal s tím Havel, který se spolčil s komunisty, aby mohl vládnout a jeho "sametovou" revolucí dal vlastně amnestii všem co měli na svědomí lidské životy a to snad je horší - ale vidím, že když jde o peníze, tak se českej národ nezná - co lidský životy - přece se lidi rodí pořád, ne ?

ornellatlustoprdka ( 5. ledna 2013 05:24 )

Tomu, že Král Tunelář I. amnestuje a omilostní tuneláře se může divit opravdu jen idi*t Milost už určitě čeká i na "churavějícího" Nováka

sona51 ( 5. ledna 2013 03:12 )

 ZURIME VSICHNI NE JENOM P. HORACEK

Zobrazit celou diskusi