Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chlapec (2) vlezl do vězení plného lízátek!

Chlapečka se snažila maminka utěšit alespoň pitím.
Chlapečka se snažila maminka utěšit alespoň pitím.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, shp - 
19. března 2010
06:49

Touha po sladkosti vyhrála nad dětským rozumem! Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Cohen Stone (2) z australského Perthu. Malý rozumbrada si totiž usmyslel, že vleze titěrnými dvířky do automatu na sladkosti.

To se mu povedlo, ale jakmile se dostal ke svému vytouženému pokladu z lízátek, bylo zle. Nezbeda totiž zjistil, že není cesty zpět.

Maminka Kyra (24) vzala svého syna na oslavu narozenin svého kolegy z práce. Neposedné dítko spustila z očí na dvě minuty a v zápětí toho trpce litovala. Když svého syna nalezla, tak bylo uvězněn mezi čtyřmi skleněnými stěnami. „Hrála jsem si s ním v dětském koutku, a když jsem z něj na chvilinku spustila oči, tak byl pryč. Když jsem ho uviděla, tak byl v hracím automatu na cukrovinky,“ říká Kyra.

Chlapečka se snažila maminka utěšit alespoň pitím. Chlapečka se snažila maminka utěšit alespoň pitím. | profimedia.cz

„Díra pro vyzvednutí sladkostí byla úzká. Nechápu, jak se tam dostal,“ dodává. Chlapeček začal být brzy neklidný a rozplakal se. „Vymyslela jsem několik her, aby se uklidnil, a strčila jsem mu dovnitř pití. Sama jsem ho ale ven dostat nedokázala.

Majitelé restaurace tak zavolali zámečníka, který malého nezbedu během 45 minut dostal ven. Restaurace nebezpečný hrací automat na sladkosti po tomto incidentu raději odstranila.

djaba ( 20. března 2010 22:36 )

Tady vidíte , co spratkové dovedou .Není divu , že si na eskalátoru nacpe nohu tam , kam nacpat nejde.Tak je hlídejte , neboť vám třeba vlezou do láhve od šťávy .

Zobrazit celou diskusi