Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pirátovi Trpišovskému hrozí 12 let, policie ho navrhla obžalovat

Autor: Kjos - 
30. září 2011
10:59

Agresivní silniční pirát Aleš Trpišovský (43) zřejmě za svůj "vybržďovací" manévr stane před soudem. Policie  navrhla ho obžalovat. Trpišovský koncem loňského roku útočil na pomalejší řidiče, když před nimi prudce brzdil.

Zprávu o tom, že Trpišovský míří k soudu, přinesl server Týden.cz, kterému to řekl dobře informovaný zdroj.

"Navrhla jsem podat obžalobu pro těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a pro poškození cizí věci," upřesnila vyšetřovatelka případu. V případě jsou podle ní dva poškození.

"Obviněný i jeho obhájce byli seznámeni se spisem. Ten bude příští týden předložen na Krajské státní zastupitelství v Praze s návrhem na podání obžaloby," uvedla pro Blesk.cz v pátek policejní mluvčí mluvčí Soňa Budská.

Verdikt státního zastupitelství by mohl padnout již v průběhu října. V případě uznání viny hrozí pirátovi až dvanáctileté vězení.

Trpišovský své agresivní chování předvedl loni v prosinci na dálnici D1. Řidiče pomalých vozů ohrožoval tím, že je předjel a prudce před nimi zabrzdil. Jeho manévr skončil nehodou jednoho z vozů. Podnikatel už dříve uvedl, že žádnou vinu necítí.

gogo ( 30. září 2011 21:47 )

V tomto státě každému gaunerovi jen něco "hrozí". Dokud nebude tento darebák za mřížemi, neuvěřím v jeho potrestání...

bobina ( 30. září 2011 15:21 )

Pro tohoto pána je každý trest málo. Je to od přírody sr.č a tím také zůstane i kdyby dostal doživotí. Namyšlený,sebestředný v.l který je prostě doživotní postižení a pro každého kdo s ním přijde do styku je to hra o život.

amethyst07 ( 30. září 2011 12:50 )

Tenhle sráč nikdy sedět nebude, protože bohužel má prachy.

karel.fodor ( 30. září 2011 11:38 )

komedie a co dalsi pripady z trestniho prava nekdo znasilni za par let je venku proc se nedava takovym dozivoti a takovy J.Kajinek ten rozsudek je k

letajici_svec2 ( 30. září 2011 11:36 )

je neuveritelne jake obstrukce v tomto Bananistanu musi absolvovat psychopaticky sofer. Napr. v Rakousku by sedel jeste tyz den co ohrozil zivoty jinych a navic by dostal obrovskou pokutu a auto by propadlo statu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání