Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Středoškolačka (19) prodává za 740 tisíc své panenství! Chce tak zachránit umírajícího bratra

Autor: lm - 
17. listopadu 2016
22:37

Aby zachránila umírajícího bratra, uchýlila se k zoufalému kroku. Devatenáctiletá dívka se rozhodla prodat své panenství! Chce za něj v přepočtu 740 tisíc korun. Přesně tolik bude do začátku potřebovat na rakovinnou léčbu pro svého bratra.

Středoškolačka Sü Jen-chua (19) z čínského Chang-čou prodává za 200 tisíc jenů (740 tisíc korun) své panenství. Dívka se tak snaží zachránit svého umírajícího bratra (23), kterému byla před třemi lety diagnostikována leukémie.

Sü Jen-chua se snaží prodat své tělo pomocí vlastnoručně vyrobeného transparentu, s nímž jezdí mimo jiné i městskou hromadnou dopravou. „Léčba bude stát více než 200 tisíc jenů. Moje rodina si to nemůže dovolit. Který laskavý člověk může mého bratra zachránit?“ stojí na transparentu, se kterým byla vyfocena v metru.

Dívka uvedla, že její rodina utratila veškeré své úspory za transplantaci kostní dřeně, ale zdravotní stav bratra se po operaci nezlepšil, ba naopak. Kvůli nadále se zhoršujícímu zdraví se proto odhodlala k zoufalému kroku.

Bratrovi se ale její počínání pochopitelně nelíbí. Nemocný muž reportérovi 163.com přiznal, že se cítí velmi špatně kvůli břemenu, kterým svou rodinu zatížil. Bratr také uvedl, že by si moc přál, aby se jeho sestra vrátila domů a pokračovala ve studiích.

hulimihoukolen ( 18. listopadu 2016 09:33 )

Jeny, nebo Juany, vsechno jedno... osobne si myslim ze timhle spis pritahne pozornost k tomu, aby se ji po mensich castkach slozili nejaci dobraci, kteri ji ani nebudou chtit poskakat. Ale co vim, treba si to precte nejaky zazobany Saud, a rekne si, no jasne, zluta blana mi jeste ve sbirce schazi...

krtekzhor ( 18. listopadu 2016 06:59 )

mohl by to zacálovat zeman když má ke žlutáskům vřelý citový vztak a dáli pánbůh třeba by i zasunul

Zobrazit celou diskusi