Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po zpackané operaci se jí manžel vysmíval! Anna zabila syna i sebe

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rc - 
22. října 2016
10:54

Obrovská tragédie se stala v ruském městě Omsk. Třiatřicetiletá Anna Ozhigova po plastické operaci trpěla velkými depresemi, které vyvrcholily tím, že se rozhodla ukončit svůj život skokem z okna. Tragédie je však o to větší, že na okenní římsu si stoupla i se svým malým synkem.

Třiatřicetiletá žena žila se svým osmiletým synkem a manželem Olegem v ruském městě Omsk ležícím na jižní Sibiři. Anna Ozhigova žila dvanáct let ve šťastném manželství, ale rodinnou idylku zničila plastická operace, kterou se před časem rozhodla podstoupit.

„Chirurg mě přesvědčil. Říkal, že změna bude minimální,“ svěřila se podle serveru Topky.sk Anna své kamarádce. Opak byl však pravdou. Operace nosu dopadla špatně a Anna upadla do obrovských depresí. Oporu neměla ani ve svém manželovi, který si na nový vzhled své manželky nedokázal zvyknout. Den co den snášela výsměch od svého manžela, který ji přirovnával k praseti, a dokonce na ni chrochtal.

Manželství se ocitlo v krizi a rozvod se ukázal jako jediné řešení.  Podle serveru Topky.sk se Anna bála, aby jejich syna nedostal do péče její manžel. Strach ze ztráty jediného dítěte ji dohnal až na okenní římsu, kam si stoupla i s malým chlapcem. Předtím, než se se svým synkem vrhla z okna, napsala: „Chtěla jsem pro svého syna šťastný a klidný život. Gleb ale vyrůstal v hněvu.“

HahaBimbi ( 22. října 2016 17:20 )

Hlavne ze mas jasno.....rusak tyran, muslim...hodna ovecka....slysel jsi nekdy, o pravu na smrt ze cti v Rusku?....ja ne.

HahaBimbi ( 22. října 2016 17:17 )

Taky si myslim, kluk byl stastny usmevavy dite, kdyby byl otec tyran.....blbka co si ospravedlnuje, ze zabila syna....sobecka mrcha co vzala zivot diteti, aby potrestala otce.

clarabella ( 22. října 2016 14:39 )

 K takovému případu těžko nacházím slov. Je mi upřímně líto toho co tato žena musela zažít, že ji to dohnalo k takovému rozhodnutí. Musela být strašně nešťastná. Snad teď trpí ten bezcitnej manžel.

Hops_aIive ( 22. října 2016 13:32 )

Rusáci jsou tyrani, to je známá věc. Kam se hrabou muslimáci. Ale zvláštní je, že tahle žena byla hezká, ale její manžel vypadá jako prase s bílýma štětinama místo obočí . Měl by taky skočit.

jiri.k ( 22. října 2016 13:25 )

Blbě vyhodnotila situaci. Měla spíš do manžela píchnout kudlu, nebo mu rozmlátit tu vypatlanost co nosí na krku, ten si to zasloužil. Je škoda nejen jí, ale hlavně dítěte. Toho blbečka by nebyla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání