Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Petra Kramného o údajném focení mrtvol: To už je opravdu silné kafe

Autor: kaj - 
10. září 2015
18:47

U soudu ve čtvrtek padla také slova o tom, že Petr K. fotil mrtvoly dcery a manželky. „To už je opravdu docela silné kafe,“ vyjádřila se pro Blesk maminka obžalovaného Irena Rychlá.

Irena Rychlá dále uvedla, že prý prohlédla synovi mobil, a žádné podobné fotky nenašla. „To si ta slovenská kamarádka Moniky vymyslela,“ říká na adresu vyslýchané svědkyně Dany Z. „U Petra v telefonu nic podobného nenašli,“ zopakovala.

Chce férovku

Nechutné obvinění z fotografování mrtvých těl je podle slov matky dalším podlým pokusem, jak jejího syna ponechat za mřížemi a odsoudit. „Když se chce obhajovat, soudkyně Petra vždy usadí,“ prohlásila žena, která chodí na každé soudní přelíčení.

U soudu se lže!

Matka obžalovaného z vraždy je přesvědčena, že se u soudu nemluví pravda. „Věřím ve spravedlnost, u soudu se ale jen lže a lže, nic jiného. I když dnes mám z jednání dobrý pocit. Celkově však ne,“ míní žena s viditelným smutkem zapsaným ve tváři.

bohdazi ( 11. září 2015 17:13 )

Přej a bude ti přáno a proto přeji Vám vážení diskutující dvakrát tolik.....

setroseuros ( 11. září 2015 11:12 )

Monika s Klarkou na to cekaji a nedopusti aby mu to proslo!!!! a jednou,jednou se bude i varit v kotlu s horkou vodou!!!

setroseuros ( 11. září 2015 10:42 )

Pry si za veskera vyjadreni pro tisk i televizi nechaval platit desetitisice ! Truchlici manzel a tata! Vydelavat na smrti pry milovanych holek! FUJ!! Ted to dela zrejme i mama! vzdyt treba platit obhajkyni!

setroseuros ( 11. září 2015 10:35 )

Po jakoze zjsteni, ze jsou obe mrtve, ho hned jeste v to rano zajimala nejdriv pojistovna!! Pak dedictvi,o ktere se zacal hadat s Monikynyma rodici a pak hned hledal milenky!! to byly a jsou priority muze, kteremu podle jeho slov nekdo otravil rodinu! ( a skoro i jeho! ) Ostatne jak vedel , ve 4 rano , ze to byla otrava?, kdyz to jeste neurcil ani lekar?! Podle me chtel jenom zvest, ze stopy a navezt lekare tam kam chtel. Egyptani se s pitvou vsak moc neparali do detailu , zjistili , jen ze se nezvracelo a nebyly prujmy a poslali tela sem!!! A hledme co se pri podrobnem ohledani tel podarilo odbornikm najit...!!

setroseuros ( 11. září 2015 10:11 )

Ze zrovna Rychlo-Kramna mluvi o lhani u soudu! Vzdyt ona a jeji povedeny synacek lzou v celem pripadu od zacatku! Otrava, zvraceni, cas umrti... A ze si Petanek fotil holky,to se ji zda sine kafe?! A na to co ona vyvadela s hrobem uz zapomela? I na to jak pomlouvala mrtvou nevestu?... To byly primo kafe-smrtaky! ale u nich zrejme klasika!

Zobrazit celou diskusi