Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná právnička Slámová: Hájila brutální vrahy, ale až Kramný ji dohnal k slzám!

Autor: lm, INT - 
2. července 2015
20:41

Klára Long Slámová (37) je zkušená advokátka, která se během své kariéry setkala s lidmi, kteří spáchali ty nejhorší zločiny. Přesto se drsná právnička, která obhajovala mj. i Jiřího Kajínka, během soudního řízení s Petrem K. rozbrečela. Co ji dohnalo k slzám?

Pro Kláru Long Slámovou nejsou řízení o násilných trestných činech žádnou novinkou. Obhajovala Jiřího Kajínka (odsouzeného za dvojnásobnou nájemnou vraždu), Johna Pacovského (zavraždil se svým otcem tři lidi) a v poslední době i Michala Kisiova, který brutálně zavraždil mladou Petru a dostal za to 25 let ve vězení.

Přesto se zdá, že nejvíce pod kůži se právničce a nastávající matce dostal právě případ Petra K., který je obžalován z vraždy manželky a dcery. Když se u soudu probíralo, jak matka Kramného nechala zničit hrob snachy a vnučky, Slámovou to dohnalo až k slzám. Advokátka poté poskytla rozhovor serveru Popelky.cz, kde uvedla, že podle ní je Kramný „zvrácený člověk a narcis, který je natolik chladnokrevný, ale souběžně natolik hloupý, že si není schopen ani kontrolovat, zdali právě nemluví proti sobě samému“.

Ještě hůře ale právnička mluví o jeho matce Ireně R., která je prý ta „nejvíce zlá a bezcitná“ žena, kterou kdy potkala. „Nikdy jsem neviděla ženu, která by v takto koncentrované podobě byla schopna nenávidět vlastní dceru,“ diví se v rozhovoru Slámová. „Jak se někdo může hrabat v jeho hrobě, zničit ho a mít to za normální a nestydět se. Já tady teď brečím nad holčičkou, kterou jsem neznala, a ti, kdo byli její nejbližší, se smějí v jednací síni,“ uzavírá Slámová.

strng ( 31. ledna 2024 15:51 )

Nikdy jsem o tom více nepřemýšlela.Od začátku je ale těch zvláštních náhod v případu Kramný moc.A když na nej kouknete je to sebestredný zmetek.Jediny kdo z té jeho rodiny vypovidal pravdivě byla jeho sestra.Ta jeho matinka šmejda vychovala na ***, rozmazleny spratek byl vždycky zvyklý dostat co chce.Kdyz nebylo po jeho tak byl schopen i vraždit. Vlastně mi Klára Long jen potvrdila můj dojem z něj.

oldnavy ( 6. července 2015 18:26 )

Nevím,nevím pořád si myslím,že to Kramný neudělal-říkám si jak a proč by to udělal -zatím je jen obviněný.ještě mu nikdo nic nedokázal.Prominte mi -je to můj názor.

kolicek666 ( 5. července 2015 15:00 )

ty jsi bambas a duvod?? ze je Kramny vrah a ty s tim nesouhlasis,vid...to jo to je vazne na vylouceni

kolicek666 ( 5. července 2015 14:58 )

otylie, tvuj nazor je sice tvuj,ale zdrz se urazek, na obhajobu K.Slamove a na osoby tobe nezname, viz. M.Kudlackova,i kdyz te irituji,neznamena, ze je musis hned sproste nazvad a urazet. soud uz bude ukonce a vysledek se dozvis,budes jiste prekvapena.O pripadech,ktere zastupije pravnik, vis zhola prd ,tak to neposuzuj a neres,usetris nam cas,cist ty tve jekoty a vykriky do tmy.

otylie.z.bolivie ( 4. července 2015 22:54 )

Nevěřím, že vraždil a takové nány jako Slámová by se měly stydět. Dělají z člověka vraha aniž by měli jediný přímý či nepřímý důkaz. Vše je postavené pouze na vyjádření znalců a jak známo co znalec, to jiný posudek. Ta a Kudláčková jsou dvě treperendy alá Keliška. Je to hnus jak se chovají, ale to když zastupovala toho ukrajinského zmetka, který Petru nejdřív vyhodil z okna a pak ji dokopa a škrtil, pro tu neměla ani slzu. Jí nejvíc se.re, že ten případ nedostala, proto se dobrovolně poostavila na druhou stranu, pouze zviditelnění. Trapná, chtivá po bulváru.

Zobrazit celou diskusi