Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Advokátce Kramného se vysmáli v soudní síni: To se zapíše do dějin soudnictví, rýpla si Slámová

9. července 2015
12:33

Soudní znalec v oboru elektrotechnika ve středu u soudu jednoznačně uvedl, že zásah Moniky a Klárky elektrickým proudem nemohl být náhoda. Když se jeho expertizu snažila zpochybnit advokátka Petra Kramného Jana Rejžková, sklidila posměch. Rýpnutí si na Facebooku neodpustila ani její rivalka Klára Long Slámová.

„Včerejší hláška soudního znalce na adresu nejmenované advokátky se zcela jistě zapíše do dějin soudnictví: ,Ohmův zákon platí i v Egyptě.‘ K tomu snad není co dodat...“ uvedla. Reagovala tak na situaci, kdy se Rejžková doptávala experta v oboru elektrotechnika – silnoproud.

Co vyvolalo výsměch v soudní síni:

Rejžková: Vy jste tady několikrát zdůraznil, že jste nebyl v pokoji. Může tato okolnost limitovat a ovlivňovat tyto závěry?
Znalec: Limitovat to může, např. v tom, jak jsme určovali odpor podlahy, který jsme určili 1kiloOhm, kdybychom tam byli, tak bychom to změřili přesně. Změřili bychom uzemnění kohoutku, byly by to nuance.
Soudkyně: Ale závěry, které jste učinil, by platily?
Znalec: Jednoznačně! Ohmův zákon platí i v Egyptě.

gogo ( 19. července 2015 11:58 )

Promiňte pavučince.. Asi to nemá v životě jednoduché ...

prasulka ( 14. července 2015 23:10 )

pavučinka:Mě zase děsí člověk,který zabije manželku a dítě a pak si hraje na oběť.Přitom sám sebe usvědčuje už jen tím,jak od začátku lže úplně o všem....proč??!!Dále mě děsí to,že by tento člověk nebyl po právu potrestán jen kvůli tomu,že nejsou přímé důkazy,jak pravil on sám své sestře,když se ho přímo zeptala,zda je zabil...divná odpověď ,ne?Pokud jste sledovala soud,tak znaleckých posudků bylo dost a právě ty ho usvědčily ze lži,že rozhodně nezemřely na otravu,že neměly průjem,když díky pitvě měly tuhou stolici ve střevech,NIKDO ho zvracet neviděl a to,co ho zajímalo nejvíc bylo,najít papíry z pojišťovny,volat pojišťovnu,protože holky dobře pojistil.ON sám sebe usvědčuje tím,jak neustále lže,když se prokázalo zabití el.proudem,tak chudinka usnul v koupelně a duch svatý se dostal do pokoje a holky usmrtil??!!

donaf ( 11. července 2015 17:34 )

Se nedivím, že na ty tvoje hrůzy už nikdo nereaguje, běž si cvaknout.

carisima ( 10. července 2015 15:21 )

SPAS SE KDO MŮŽEŠ. LÉPE DLOUHO /NEBO NIKDY/ NEBUDE.

carisima ( 10. července 2015 15:18 )

Velké osobnosti někdy nejsou krásné, nemusí mít ušlechtilé rysy. Život není film, a je třeba se pozorně "dívat" a usuzovat.

Zobrazit celou diskusi