Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento pár přežívá z vesmírné energie: Během těhotenství jsem žila jen ze světla, říká žena

Video se připravuje ...
Autor: aba - 
20. června 2017
20:16

Manželé Akahi Ricardo a Camila Castello se poznali v roce 2005. Spolu prošli různými fázemi stravování od vegetariánství až po tzv. breathariánství, kdy má člověk žít jen ze vzduchu a vesmírné energie. Camila tvrdí, že se svého životního stylu nevzdala ani v těhotenství a i tak má dvě zdravé děti. Vesmír je jí nejspíše nakloněn.

Pár se vzal v roce 2008 a během své cesty skrz Jižní Ameriku se poprvé dozvěděli o breathariánství. Oba dva byli nejprve vegetariáni, když přešli na raw dietu, poté na veganství a nakonec jedli jenom ovoce. Poté je jejich kamarád představil dalšímu extrému - životnímu stylu, při kterém se nejí vůbec nic.

Poté, co prošli nezbytnou přípravou, o jejímž postupu ale není více známo oba dva absolvovali 21 dní breathariásnkého procesu - sedm dní, kdy se nejí vůbec nic, sedm kdy se pije jen voda a sedm, kdy se přidávají i šťávy.

"Byl to mezník, který nás vedl k tomu si uvědomit, jak nekonečná energie se uvnitř skrývá. Ukázal nám sílu našeho dýchání a toho, že člověk může snadno žít bez jídle, pokud má vzduch," tvrdí Akahi. Od roku 2008 prý necítil hlad.

Camila ale v roce 2011 otěhotněla a původně plánovala jíst, aby bylo dítě zdravé. Jenže záhy prý přišla na to, že nemusí. "Necítila jsem potřebu jíst za celých devět měsíců těhotenství a tak jsem jedla tuhou stravu jen pětkrát při společenských akcích. Věděla jsem, že můj syn bude dostatečně krmen mojí láskou, díky které bude dobře růst. Žila jsem jen ze světla a nic nejedla," říká matka dvou dětí. Zároveň tvrdí, že se během svého těhotenství pravidelně nechávala testovat od doktora a ten nikdy nenašel žádnou zdravotní vadu ani u dítěte ani u ní. Její prvorozený syn se narodil naprosto zdravý.

Během svého druhého těhotenství prý občas jedla ovoce a zeleninu, když měla chuť. Teď oba dva podle svých slov jedí třikrát až čtyřikrát týdně malé porce ovoce, ale jen proto, že mají chuť. Hlad prý nepociťují nikdy. Dětem svůj životní styl ale nevnucují a říkají, že je nechávají jíst, na co mají chuť.

Tím, že neutrácí za jídlo, prý ušetří spoustu peněz a tak rodina žije mezi Kalifornií a Ekvádorem, objevují a cestují. Na internetu také nabízejí kurzy breathariánství a prodávají o knihy o tomto životním stylu. 

Video  Deset superpotravin, které vám pomohou při hubnutí  - Markéta Tošnarová/mojezdravi.cz
Video se připravuje ...

 

animka ( 20. června 2017 21:57 )

prem ( 20. června 2017 20:38 )

Znal jsem jednoho sedláka, odnaučoval koně jíst. Dotáhl to až na jedno stéblo sena denně, Když už to vypadalo nadějně, kůň bohužel chcípnul.

Zobrazit celou diskusi