Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Premiér Sobotka živě na Blesk.cz. Zeptejte se šéfa vlády na to, co vás zajímá

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v pořadu Ptám se, pane premiére na Blesk.cz
Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v pořadu Ptám se, pane premiére na Blesk.cz  (Autor: Blesk - Zbyněk Pecák a Aneta Schürgerová)
Autor: red - 
10. března 2016
16:55

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) bude už potřetí hostem pořadu Blesk.cz Ptám se, pane premiére. Moderátorka Klára Brunclíková se ho bude ptát v úterý 15. března i na dotazy, které mu napíšete vy. Tak sem s nimi, pokládat je můžete už teď. A dívejte se v úterý od 10 hodin na Blesk.cz.

Online chat

1pravda1 ( 14. března 2016 14:55 )

Pořád se mluví o prohlubování ekonomické spolupráce s Čínou, ale čínské výrobky nemají tu nejlepší pověst a není to tak dávno, kdy kvůli ziskům dokonce potravinářské firmy prodávaly mléko s melaninem, které způsobilo vážné poškození zdraví kojenců a to jen pro peníze, kde je nějaká morálka a normy? Je to opravdu rozumné prodat firmy čínským podnikatelům? A kdo bude sledovat kvalitu jejich výrobků, když jim budou firmy patřit a budou v nich mít většinu. Pořád jen investice a investice, jen abychom nepochcípali jako čínští kojenci kvůli zisku!!!

zuzanajurkova ( 11. března 2016 14:33 )

Yekta Uzunoglu Video Blog - Policejní zlovůle https://www.youtube.com/watch?v=oXFpMxrodt8&feature=youtu.be

1pepan ( 11. března 2016 13:13 )

Lidi neptejte se už ne nic, odpověděl by vám s úsměvem na cokoliv. Dokud bude premiérem on, tak žádná změna pro dobro a blaho českého národa nenastane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa